Forside Udland Tycoon Conway Hall sejrede på Jægersro

Tycoon Conway Hall sejrede på Jægersro

Flemming Jensen er kørt først over målstregen med egentrænede Tycoon Conway Hall. Således skulle Aalborg-træneren blot bruge to starter for at få den billedskønne væddeløber tilbage på vinderpladsen.

Tycoon Conway Hall vendte tilbage til løbene den 21 april, hvor det blev til en andenplads efter velgående Something Fishy. Det løb har den 10-årige hingst givetvis haft godt af, for i dag var der mere benzin på tanken.

Det taktiske oplæg var ganske enkelt for Flemming Jensen. Aalborg-træneren sendte Tycoon Conway Hall til front og det uden at det kostede Tycoon Conway Hall alt for meget.

De første 500 meter blev således afviklet efter 1:14,3.

Der var stor respekt for den danske traver, som fik fred i fronten og først på sidste langside begyndte konkurrenterne at røre på sig.

Der blev kørt stærkt i sidste sving, hvor Flemming Jensen blev sat under stenhårdt tryk og ind på selve opløbsstrækningen måtte Flemming Jensen animere sig hest ned mod mål.

Det lykkedes for Tycoon Conway Hall, at forsvare sig helt ind i mål til karrierens 24 sejr.

Vindertiden blev 1:12,1/1640 m. Auto.

Førstepræmie 35.000 skr.

Stutteri Shadow

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Dansk sejr i Norge

0
Herman R. Tvedt kunne søndag køre danskregistrerede og danskopdrættede Estelle Trøjborg (Great Challenger) til sejr på Sørlandets Travpark. Estelle Trøjborg er opdrættet af Bettina...

Endelige startlister til Elitlopps weekenden

0
Travsport.se har netop offentliggjort de endelige startlister til næste weekendens storløbsdag på Solvalla. Der var visse spørgsmålstegn ved vores skrivelse tidligere i dag, hvilket...

Så var der gevinst igen!

0
Flot V5 gevinst i Århus til Spillehjørnet løst af tipsekspert Jesper Nielsen. Så skete det igen. Vi vandt en pæn gevinst i Spillehjørnet i dag! Med...