Forside Udland Norge - Skriv denne bag øret

Norge – Skriv denne bag øret

Fascination (Maharajah) har netop vundet for Frode Hamre på Jarlsberg, og dette på en særdeles tiltalende måde, som ligeledes brager den 3-årige hest ind på listen over potentielle vindere af Dansk Trav Kriterium senere på året.

Fascination er efter hoppen To Soon, og dermed har Fascination samme moder som fænomenet Ecurie D. Sidstnævnte er fortsat ubesejret i karrieren og regnens som et af sportens største talenter netop nu.

Efter en rolig start kørte Frode Hamre sin hest fremad, og ganske enkelt overtog den danskregistrerede væddeløber fronten af løbet. Her blev hesten løbet igennem, og dagens sejr giver tilsagn om mere fremadrettet.

Facination sejrede i tiden 1:15,7/2100 m. Auto.

Der var 14.000 NOK i førstepræmie.

Fascination er opdrættet af Jean Pierre Dubois og står stadig meldt i Dansk Trav Kriterium, Dansk Trav Derby samt Jydsk 3- og 4-årings Grand Prix.

Se dagens løb her.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Dansk sejr i Norge

0
Herman R. Tvedt kunne søndag køre danskregistrerede og danskopdrættede Estelle Trøjborg (Great Challenger) til sejr på Sørlandets Travpark. Estelle Trøjborg er opdrættet af Bettina...

Endelige startlister til Elitlopps weekenden

0
Travsport.se har netop offentliggjort de endelige startlister til næste weekendens storløbsdag på Solvalla. Der var visse spørgsmålstegn ved vores skrivelse tidligere i dag, hvilket...

Så var der gevinst igen!

0
Flot V5 gevinst i Århus til Spillehjørnet løst af tipsekspert Jesper Nielsen. Så skete det igen. Vi vandt en pæn gevinst i Spillehjørnet i dag! Med...