Forside Udland Dansk sejr i Norge

Dansk sejr i Norge

Herman R. Tvedt kunne søndag køre danskregistrerede og danskopdrættede Estelle Trøjborg (Great Challenger) til sejr på Sørlandets Travpark. Estelle Trøjborg er opdrættet af Bettina og Viggo Jensen.

I 2017 blev hesten Estelle Trøjborg (Great Challenger) udbudt til salg på Aalborgauktionen. Her investerede norske Bjørn Sand i den nu 4-årige hoppe for 46.000 kr.

Det var en auktion Travet.dk selv overværede live i Aalborg, og topscorer denne dag blev Evita, som blev solgt for 105.000 kr. I dag sikrede Estelle Trøjborg sig en fin sejr i tiden 1.18,1/2140 m.

Sejren indbragte 14.000 NOK.

Se løbet her.

Dermed fik Great Challenger endnu en afkomssejr i Norge. Man forstår så udemærket at afkom efter denne hingst fortsat, har stor interesse hos nordmændene.

Foreningen af Travopdrættere i Danmark

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Flot arbejde af Jan Friis

0
I morges kunne vi oplyse om Tycoon Conway Hall (Conway Hall), der skal forsøge at tage ind billet til Hugo Åbergs. Den samme dag...

Disse bestod – nye licensindehavere i Aalborg

0
Der har den seneste tid været afholdt licensprøver på flere af landets travbaner. I går var turen kommet til Racing Arena Aalborg, hvor tre...

Blog – Tag nu ansvar

0
Det er efterhånden længe siden at denne skribent satte sig til tasterne, og udtrykte sine holdninger og meninger i et blogindlæg. I går kunne...