Forside Udland Alex Trøjborg til start i Frankrig

Alex Trøjborg til start i Frankrig

Der afvikles også væddeløb på fransk grund, og her er der deltagelse af danske Alex Trøjborg (Great Challenger), der starter banen i Laval. Great Challenger-sønnen stiller til start med en tredjeplads i seneste start på Cordemais.

I aften gælder det Grand Prix De Quen Des Toits, der har en præmiesum på 28.000 Suro.  I vognen får Alex Trøjborg Antoine Wiels, der står noteret for 27 sejre i 2020.

Tomas Malmqvist- trænede Alex Trøjborg, har tidligere i karriere vundet f Tuborg Jydsk 2-årings Grand Prix. Alex Trøjborg kostede blot 42.000 kroner på Aalborg-auktionen i 2013.

Alex Trøjborg er opdrættet af Bettina & Viggo Jensen.

I dag står Alex Trøjborg noteret for otte sejre og 1. 885,871 skr. Great Challenger-Sønnen står aktuelt med rekord 1:11.0.

Foreningen af Travopdrættere i Danmark

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Dansk sejr i Norge

0
Herman R. Tvedt kunne søndag køre danskregistrerede og danskopdrættede Estelle Trøjborg (Great Challenger) til sejr på Sørlandets Travpark. Estelle Trøjborg er opdrættet af Bettina...

Endelige startlister til Elitlopps weekenden

0
Travsport.se har netop offentliggjort de endelige startlister til næste weekendens storløbsdag på Solvalla. Der var visse spørgsmålstegn ved vores skrivelse tidligere i dag, hvilket...

Så var der gevinst igen!

0
Flot V5 gevinst i Århus til Spillehjørnet løst af tipsekspert Jesper Nielsen. Så skete det igen. Vi vandt en pæn gevinst i Spillehjørnet i dag! Med...