Forside Udland Årets montérytter til Jægersro - Tror på top 3

Årets montérytter til Jægersro – Tror på top 3

Den danske montérytter Marianne Mechlenburg sikrede sig titlen som årets danske mnterytter ved Hestesportens Galla. I dag tager Aalborg-rytteren til Jægersro med familiens egen Concorde.

Travet.dk har været i kontakt med Marianne Mechlenburg inden dagens start, og hun kan fortælle.

“Jeg synes det er lidt svært at udtale sig om chancerne, da jeg ikke kender så meget til de andre. Jeg synes dog 2éren (Edio) ser god ud på papiret.

Concorde virker frisk og klar til dagens opgaven. Vi skal dog have i mente, at hans vinterferie blev to måneder længere en planlagt grundet de manglende montéløb i Danmark.

Det kan være pausen har været så lang, at han lige skal bruge dette løb til at komme i gang igen. Han har dog et løbshoved og en styrke indenbords, som gør at jeg tror på en placering blandt de tre første, forklarer Marianne Mechlenburg til Travet.dk.”

Marianne Mechlenburg vandt sidste år 17 sejre og kommer i dag til start på Concorde, som har vundet 12 af sine 15 starter i monté.

Ansager Dyrehospital

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Dansk sejr i Norge

0
Herman R. Tvedt kunne søndag køre danskregistrerede og danskopdrættede Estelle Trøjborg (Great Challenger) til sejr på Sørlandets Travpark. Estelle Trøjborg er opdrættet af Bettina...

Endelige startlister til Elitlopps weekenden

0
Travsport.se har netop offentliggjort de endelige startlister til næste weekendens storløbsdag på Solvalla. Der var visse spørgsmålstegn ved vores skrivelse tidligere i dag, hvilket...

Så var der gevinst igen!

0
Flot V5 gevinst i Århus til Spillehjørnet løst af tipsekspert Jesper Nielsen. Så skete det igen. Vi vandt en pæn gevinst i Spillehjørnet i dag! Med...