fbpx
Home > Nyheder > Spillehjørnet – Se Jesper Nielsens spiltips til i aften

Spillehjørnet – Se Jesper Nielsens spiltips til i aften

V86 køres iaften på Åby Travet og Solvalla’s nationale arena. Vi kigger på løbene og sætter følgende v86 kupon op med bred gardering og fiffige outsidere, der skal skabe et godt fundament for en god gevinst.

1. Afdeling
Et 4 års løb med de bedste vinderemner findes fra 20m’s tillæg.
Jeg tager 9 Conrads Massiv, der har dystet mod bedre konkurrenter end her, dog uden at slå igennem i de bedre betalte 3 års løb sidste år.
11 Mister Donald der har Carl Johan Jepson i sulckyen, som viser stor fart men også galopindslag, også for aftenens kusk. 12 Västerbo Lexington med sin træner Robert Bergh, som også er favoritten i dette løb. Har slået bedre konkurrenter end der er med her. Berettiget favorit.
13 Piteraq vandt i sin sidste start og har sæsondebut her. Løber ofte frem i top 3 så derfor skal den med her.

Tips: 9-11-12-13

2 Afdeling
Her napper vi 5 Super Sarah med Erik Adielsson, der ofte kører denne hest og med fine resultater sammen. Har god form og har allerede startet 4 gange her i 2020. 6 Cobbys Nana med Sveriges førende travkusk Rikard N Skoglund. Har kørt den de sidste 2 gange med 1 sejr i bagagen. Vi låser løbet med de to krydser.

Tips: 5-6

3 Afdeling
Danske 3 Bugsy med Ken Ecce skal selvfølgelig med. Ken Ecce har kun den her køretur, så det må være med en vis form for optimisme den starter her. Vi supplerer med 1 Ninias Boy med 2 sejre i de seneste starter. Kusken Christoffer Ericsson har vundet med den senest de var sammen. 8 Twigs Got U med sin træner og kusk Johan Untersteiner. Er valgt på kuskens talent og har 2 sejre i de seneste 4 starter sammen.
11 Global Agreement som er løbets klare favorit med sin træner og kusk Peter Untersteiner. En rigtig vinderhest der er vinder i 3 af 4 starter i sin karriere hidtil. Garderes ud fra sit startspor i anden række bag startbilen.

Tips: 1-3-8-11

4 Afdeling
Her garderes bredt i et lærlingeløb.
2 Enriko Ha udfra sit gode startspor, 4 Ivory Di Quattro med Robert Berghs storroste lærling Dwight Pieters, 6 Tought Hanover med kusketalentet Mats E Djuse og 7 Titan Ingiro med Magnus E. Djuse, da disse Djuse brødre har gode færdigheder i kuskearbejdet og 9 Lovely Secret, der har kusken i form Emilia Leo i sulckyen. Derfor afgjort et kryds værd pga. kusken.
10 I.T. Inventor da kusken Elias Strandberg kender hesten særdeles godt.

Tips: 2-4-6-7-9-10

5 Afdeling
Kun 2 krydser her, da de 2 valgte heste er langt bedre end sine øvrige konkurrenter. Jeg har valgt 4 Vikens High Yield med sin kusk og træner Robert Bergh og 5 Il Duce Boko, der sidst fik sin sejrs række brudt efter 4 sejre i træk. Derfor garderes den i aften.

Tips: 4-5

6 Afdeling
Her tager jeg 8 Vincent AS da det er en rigtig stayerkonge, som er kommet i et blidt selskab her. Er langt bedre end sine konkurrenter i dette løb. Men jeg garderer med en anden god stayerhest 4 Xanthis Coktail med velkendte Rikard N. Skoglund, der senest kørte den frem til en andenplads fra bagspor i seneste start. Slog blandt andet The Bald Eagle i seneste start.

Tips: 4-8

7 Afdeling
Her kommer aftenens blankbud i 9 Mack Dragan. Den er på vej op gennem klasserne og vandt let sidst med sin kusk i aften Carl Johan Jepson. Jeg tror de vinder sammen igen.

Tips: 9

8 Afdeling
Her tager jeg 2 Sebastian Journey med da den har været pænt spillet de seneste 3 starter med sin kusk Jorma Kontio. 5 Chapuy, der har 3 sejre i de seneste 5 starter. Gør sæsondebut her så derfor garderes løbets store favorit her. Slutteligt tager jeg 10 Hector Boko med, der senest var 4 ‘ er i et v75 løb med samme kusk her Kim Eriksson.

Tips: 2-5-10

Ialt kr. 576 (2304 rækker x 0,25 kr ).

Vinder/pladspil

7 Løb nr. 3 Bugsy kommer til at stå til et fornuftigt odds, og jeg regner ikke med at Ken Ecce tager turen uden at tro på sin hest. Vi spiller hårdt i pladsspillet, og fylder op med et lille vinderspil.

Besøg spillehjørnet på Travet.dk her.

Du ville måske også kunne lide
Spillehjørnet – V75 Spil til Solvalla
Spillehjørnet – V64 på Solvalla her til aften – Vi spiller naturligvis med
Spillehjørnet – Det hele sad lige i skabet
x
Travet.dk

Travet.dk