Forside Indland Spillehjørnet - Klar til Lunden

Spillehjørnet – Klar til Lunden

Vores spilekspert Jesper Nielsen har set på dagens V5-Omgang på Charlottenlund Travbane. Der er sammensat et udkast til 240 kroner.

Et udkast, der bliver rettet til afhængig af solgte andele. I øjeblikket er 18 af de 30 andele solgt, og der er spilstop kl.  13.45 i dag.

Dagens udkast ser således ud.

Spil med her

Jesper Nielsens betragtninger til i dag.

Vores Blankbud er nr. 6 Epic i 3 afdeling:
Klassehesten i løbet og sidste forberedelse inden derbyprøver. Spids og slut tror vi på.

1. Afd: 19% på Barista Oak er et godt kryds på vores v5 kupon. 8 sejre i 25 starter viser en vis klasse og er tilbage efter længere pause. Nu med Thomas Uhrberg. 6 Don Cash klassehesten i løbet og vandt sidst på Nykøbing efter spids. Går også bagfra.

2 Afd: Alle med på kuponen. Kun 6 heste gør op her.
4 Fanta kan være vinderen i dette åbne hoppeløb. Har 3 sejre i de sidste 5 starter. (39%). Vi garderer den dog.

3 Afd: 6 Epic er klassehesten i feltet. Vi tror på spids og slut for ekvipagen. Sidste start inden derbyprøver. Modbud i 9 Bella Donna og 2 Diadem efter deres seneste bedrifter. Vi vælger dog at blanke 6 Epic.(27%)

4 afd : 3 Cuba (47%) og 4 Eurostone (23%) er svære at skille ad. Lille fordel til 3 Cuba på sin fine klasse og seneste lette sejre. 4 Eurostone vandt senest men så bestemt ikke godt ud i stilen de sidste 50m af løbet. Var tæt på målgalop med Ken reddede dygtigt sejren hjem. Flot kuskebedrift men skidt træningsprodukt. 4 Eurostone skal være bedre i stilen her for at kunne slå 3 Cuba.

5 Afd: Vi låser løbet med de 2 forhåndsfavoritter 6 Slide So Easy (38%) og spidskandidaten 7 Tycoon Conway Hall (43%). Tror på spids og slut for 7 Tycoon Conway Hall !

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Fox On The Run er en topchance

0
Fredag venter der en toptrav fra Fyens Væddeløbsbane, hvor hovedbegivenhederne bliver DM for Hopper og Richard Møller Nielsen's mindeløb. Fredagens rammeprogram indeholder også et interessant...

Lars Marcussen med højintense dage

0
Lars Marcussen og Charlotte Almbjerg fik i går den glædelige nyhed, at tophoppen Candy La Marc er konstateret drægtig ved Raja Mirchi. I aften...

Mange henvendelser modtaget fra nær og fjern

0
I dag har salgsmenuen sagt velkommen til 1-årige Heldig Grand, og dermed er salgsmenuen opdateret. En salgsmenu, hvor der i disse dage er interesse...