Forside Indland Så går derbyweekenden i gang!

Så går derbyweekenden i gang!

Årets største weekend står for døren, og man starter denne fredag med 10 løb på programmet. Dagens løb indledes kl. 15.45, hvor et 2-års løb indleder dagen.

Der afvikles et V4 og et V5-Spil denne fredag på Charlottenlund Travbane. V5-spillet indledes ved 2 løb, mens V4-starter ved 4 Løb.

Han taber ikke i et normalt afviklet løb. De ord kom fra Morten Juul, da Travet.dk var i kontakt med han i går. Gann Du Saptel starter i dagens første V5-Afdeling og kan være V5-spillernes faste holdepunkt.

Flemming Jensen er normalt stærkt kørende på de store dage, og allerede i V5-2 kan Aalborg-træneren komme på tavlen bag Catch Me Will. Flemming Jensen kører i år med en sejrsprocent på imponerende 30 procent. Heste som J C Royalty Boko, og Hector Neck er de næste på kuponen.

V5-3 er der lagt op til et åbent møde, dog har baneprogrammet peget på Morten Juul og Indi Di Quattro, men denne kigger vi forbi. I stedet peges der på Think New And Big, og hvis man leder efter en ”sjov”, så gik bornholmske Herman K et stærkt løb senest på en 14 notering. Flemming Jensen sidder bag Dotsy Lady og denne laver vi ikke en V5-kupon uden.

Jeppe Rask har i V5-4 fået vindertippet i baneprogrammet Wham Bam Boo, som kommer med dokumenteret form fra en sejr senest. Steen Juul sender nyerhvervelsen Night Hall ud, men fra et kedeligt spor 10. Et åbent løb venter, men vi laver ingen V5-kuponer uden disse to heste på kuponen.

Dagens afsluttende V5-Afdeling byder på et fint væddeløb, hvor flere heste skal ses med vinderchance. Christoffer Eriksson kommer med Arno Dell´Est, mens Bo Westergaard kommer med Enjoy Banker. I samme løb holder vi øje med Carlsson, Bitcoin og Chap A P. Vi lukker af mere flere garderinger

Disse ændringer er der til dagens løb kl. 07.50.

2. løb: Udgået 3 Katja A Boko
3. løb: Udgået 4 Livi Nixon H M

Et baneprogram til i dag kan hentes her.

Derby25

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Covid-19 update – Sikker til væddeløb!

0
Racing Arena meldte tidligere i dag ud på egen hjemmeside og derefter fulgte Dansk Hestevæddeløb op. Der er for lidt siden redigeret i den...

Skive – Amatørerne i fokus

0
Vi er klar med et 5 løbs program udelukkende for alle trav amatører. Der er pt. 2 former for løbsdage amatørerne kan komme ud at...

Kommunikation – Tegner sig et billed af tingene

0
Flytningen af Aalborg Store Pris weekenden puster igen til debatten omkring kommunikation i dansk travsport. Siden flytningen af, har bølgerne gået højt og flere...