Forside Indland Kjærs Corner - Til Skive

Kjærs Corner – Til Skive

Ovenpå en forrygende derbyweekend rykker travfolket videre til Skive denne mandag, hvor der er otte løb på programmet.

René Kjær, Derby25’s faste ekspert på de danske løb, har rettet sigtekornet mod mandagens løb og har fundet en varm anbefaling til dagens V4-spil samt en blank.

Få de to tips nedenfor og husk, at du med Derby25-Bomben* har muligheden for at vinde 50.000 kr. i ekstragevinst, hvis du har en enlig vinderrække på V4- eller V5-spillet.

Kjærs varme anbefalinger

I skal ikke snydes for en varm til V4-spillets sidste afdeling i Skive. Det er min egen køretur med hesten 2 Come on Scully.

Denne hest sidder lige om hjørnet til sejr, og da sporet er godt, og hun her kan få et godt løb med fremme i feltet, så skal man tage hende med på kuponen ved gardering. Og i øvrigt så blank bare 4 Freeze i første afdeling af V4-spillet!

SPIL SKIVE NU

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Covid-19 update – Sikker til væddeløb!

0
Racing Arena meldte tidligere i dag ud på egen hjemmeside og derefter fulgte Dansk Hestevæddeløb op. Der er for lidt siden redigeret i den...

Skive – Amatørerne i fokus

0
Vi er klar med et 5 løbs program udelukkende for alle trav amatører. Der er pt. 2 former for løbsdage amatørerne kan komme ud at...

Kommunikation – Tegner sig et billed af tingene

0
Flytningen af Aalborg Store Pris weekenden puster igen til debatten omkring kommunikation i dansk travsport. Siden flytningen af, har bølgerne gået højt og flere...