Forside Indland Kjær tror også på Chap A P

Kjær tror også på Chap A P

I aftes kunne vi præsentere vores udkast til Spillehjørnet, hvor vi kunne oplyse, at Rene Kjær og Chap A P (Great Challenger) blev dagens bud på en blank. En udmelding, som Rene Kjær ligeledes bakker op omkring.

Til Fast Track udtaler Rene Kjær frem mod starten i dag.

– Var vældig fin senest, og han var endda finere, end jeg havde turdet håbe på. Han var blevet trænet hårdere op til starten og gik ikke bare på græs og fes den af i folden.

Derfor var der så stor forvandling. Jeg har ikke set ham siden sidste start, men han bør komme lige så skarp igen. Der skal en god hest til at slå ham fra spor 1 på sprint.

Selv om Attention Bøgedal er en god hest, så det ligner det “spids og slut” –

Det er muligt at se alle trænerkommentarer til i dag på linket her.

Et baneprogram kan hentes her

Hvis man ønsker at spille med i vores andelsspil, så kan det fortsat lade sig gøre. Vi udbyder 50 andele af 50 kroner, og vi håber man vil være med på tiltaget.

Spil med her.

 

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Flot arbejde af Jan Friis

0
I morges kunne vi oplyse om Tycoon Conway Hall (Conway Hall), der skal forsøge at tage ind billet til Hugo Åbergs. Den samme dag...

Disse bestod – nye licensindehavere i Aalborg

0
Der har den seneste tid været afholdt licensprøver på flere af landets travbaner. I går var turen kommet til Racing Arena Aalborg, hvor tre...

Blog – Tag nu ansvar

0
Det er efterhånden længe siden at denne skribent satte sig til tasterne, og udtrykte sine holdninger og meninger i et blogindlæg. I går kunne...