Forside Indland Spillehjørnet - Vi forsøger at skille os ud fra mængden

Spillehjørnet – Vi forsøger at skille os ud fra mængden

Travet.dk ønsker aktivt at støtte op om dansk travsport. Det var hele baggrunden for vi i 2014 tog skridtet og lavede et nyt dansk travmedie.

I bestræbelserne på at øge mediedækningen og samtidig forsøge at flytte måden man gør tingene på, har vi haft fokus på at udvikle.

Hvordan kan man støtte op uden at gå på kompromis, og hvordan fører vi vores ideer samt vores intentioner ud i konkret handling. Der er til tider langt fra en ide, til at denne kan føres ud i livet.

Vi forsøger dagligt at bringe nyhedsorienteret materiale, men vi ønsker ikke blot at være et nyhedsmedie. I den forbindelse, har vi en salgsmenu, og vi lavede tidligere i år en aftale med Derby25, da vi på denne måde kan støtte op om de danske puljer.

Vi kender vores begrænsninger og vi ved godt at vi hverken er de bedste til at skrive, interviewe eller dem med mest erfaring, men vi forsøger efter bedste evne at levere en varieret dækning af dansk travsport.

Vi har tidligere også holdt auktioner, og vi har ligeledes siden 2017 streamet fra de danske auktioner for ligeledes at bidrage, men også for at skille os ud fra landets øvrige travmedier, som udelukkende satser på skriftligt materiale.

I dag udbyder vi 30 anparter af 50 kr. til løbene på Bornholms Brand Park.

Det er muligt at spille med her.

Et udkast til kuponen kan ses her.

Der er ligeledes lagt spil op til Åmål (V86) i aften. Travet.dk tager hverken procenter af spillet eller gevinsten.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Flot arbejde af Jan Friis

0
I morges kunne vi oplyse om Tycoon Conway Hall (Conway Hall), der skal forsøge at tage ind billet til Hugo Åbergs. Den samme dag...

Disse bestod – nye licensindehavere i Aalborg

0
Der har den seneste tid været afholdt licensprøver på flere af landets travbaner. I går var turen kommet til Racing Arena Aalborg, hvor tre...

Blog – Tag nu ansvar

0
Det er efterhånden længe siden at denne skribent satte sig til tasterne, og udtrykte sine holdninger og meninger i et blogindlæg. I går kunne...