Forside Indland Spillehjørnet siger Chap A P

Spillehjørnet siger Chap A P

Travet.dk er allerede klar med morgendagens udgave af Spillehjørnet, hvor vi har sat hovederne i blød til morgendagens V5-Spil på Nykøbing Falster.

Vi har oprettet en gruppe mere på Derby25, hvor undertegnede vil offentliggøre hans spilforslag. Dermed forsøger vi at supplere med ekstra øjne, og dermed et varieret spiludbud.

Spil med her.

Morgendagens forslag er bygget op omkring Great Challenger-sønnen Chap A P, som vi håber og krydser fingre for, kan løse opgaven fra startspor 1.

Der er tale om voltestart, og med dokumenteret topform fra seneste start sætter vi vores tiltro til den Jan Thure-trænede væddeløber. En tidsnotering på 14 i snorene skal række et godt stykke vej i morgendagens løb trods modstanderne holder godt niveau.

Spil med her.

Et udkast til morgendagens kupon ser således ud. Vi kan rette den til efter, hvor mange andele der sælges. Der er spilstop en time før V5-Start og her vil den endelige kupon blive lagt op i gruppen.

Det er første kupon fra undertegnede hos Derby25, og jeg håber i har lyst til at støtte op om ideen og tiltaget. Det skal endnu engang understreges, at Travet.dk ikke tjener på disse spil, som udelukkende laves for at støtte op om sporten samt puljerne.

I morgen tilføjer vi med en video, hvor spilforslaget uddybes.

Et program til i morgen kan hentes her.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Flot arbejde af Jan Friis

0
I morges kunne vi oplyse om Tycoon Conway Hall (Conway Hall), der skal forsøge at tage ind billet til Hugo Åbergs. Den samme dag...

Disse bestod – nye licensindehavere i Aalborg

0
Der har den seneste tid været afholdt licensprøver på flere af landets travbaner. I går var turen kommet til Racing Arena Aalborg, hvor tre...

Blog – Tag nu ansvar

0
Det er efterhånden længe siden at denne skribent satte sig til tasterne, og udtrykte sine holdninger og meninger i et blogindlæg. I går kunne...