Forside Indland Nye øjne på dagens V5-Spil fra Billund

Nye øjne på dagens V5-Spil fra Billund

Kan storfavoritten mangle et løb i kroppen

Bo Westergaard giver i dag sæsondebut til stortalentet Franz Jæger, der stiller til start med to sejre i lige så mange starter. De værste modbud til baneprogrammets blankbud, har løb i kroppen og kan det blive afgørende i dag.

Aalborg-træneren har normalt sine heste klar når de kommer første gang, og spørgsmålet er vel også, om Bo Westergaard kan holde fronten fra indersporet. Det er to spørgsmål, der bliver besvaret i eftermiddag.

Undertegnede har i dag sammensat V5-Kuponen, som går en smule mod strømmen. Jeg har noteret mig, at fire heste har løbet 16 eller hurtigere i år. Det er et halvt til et helt sekund hurtigere end Franz Jæger har rekord, og man må dermed formode, at denne skal ud og sætte personlig rekord i sæsondebuten.

Er Franz Jæger klar til det?

Frederik – KM FOTO

Der venter et fremragende 3-års løb i V5-2, og jeg overvejede længe at trykke på alle knappen. Det er ikke noget jeg normalt gør, men da flere af de mere betroet deltagere kommer med galopper i deres seneste start, er det svært at skille deltagerne fra hinanden.

Jeg piller de to højeste startnumre fra, og gør dette på baggrund af udmeldingen fra Henrik Lønborg i chancevurderingen, samt tages Fonseca fra på baggrund af startsporet.

Førstevalget bliver Fredrik (billedet), med Knud Mønster i sulkyen.

Flemming Jensen – Foto Travet.dk

Flemming Jensen og Belladore er mit førstevalg i V5-3, og jeg overvejede i en periode at blanke hoppen. Flemming Jensen er inde på, at han fortsat er lidt usikker på hoppen, men i dag er der tale om perfekte forudsætninger. Belladore bliver mit førstevalg, men vælger grundet udmeldingen fra Flemming Jensen, at supplere kuponen med Bosse Game og formstærke Benjamin Nordal.

Det er ikke hverdagskost, at heste under 10.000 kroner efter et års løbspause går ud og ”danser” banen rundt i en 16 notering i voltestart. Det var dog tilfældet for Do It Gardenia, og hvis denne lader nykkerne blive i stalden, samt Knud Mønster får en fornuftig start på løbet, så skal de øvrige være gode for at slå Do It Gardenia i V5-4.

Jeg går linen ud og gør Do It Gardenia til mit blankbud. Jeg hæfter mig ligeledes ved, at Martin Andreasen melder om, at hesten er gået fremad med løbet i kroppen.

I baneprogrammet er Bobby Khan vindertippet. Denne kommer efter løbsspause, og skal give 20 meter til Do It Gardenia. Jeg tror, det er en favorit i fare!

Jan Dahlgaard – Foto – Burt Seeger

Dagens afsluttende V5-Afdeling er en åben affære. Min udgangshest bliver Jan Dahlgaard og Aida Boy. Det skyldes ikke mindst det fine udgangspunkt, og stalden hos Skive-træneren holder god form i øjeblikket.

Kan Aida Boy svare Epic i starten, eller bliver der kørt igennem de første 500 meter. Hvis det er scenariet, så åbner løbet sig op.

Derfor fyldes der godt på. Foruden Aida Boy og Epic suppleres kuponen med D J Okay, Epicwildfire M T, Bugsy, Shaggy Millpond, Don Pedro og sidst men ikke mindst formstærke Boris Simoni.

Det er min analyse af dagens V5-Omgang.

Dagens V5-forslag ser således ud, og er således det udkast, man kan spille med til i dag. Travet.dk udbyder igen i dag vores V5-udkast til andelsspil, hvor man kan spille med.

Spil med her.

1-3-4-7
1-2-3-4-5-6
2-5-6
2
2-3-5-6-7-8-10-12
Pris – 576 kr.

Et baneprogram kan hentes her.

Vi er tilbage med en udgave af Spillehjørnet til middag.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Flot arbejde af Jan Friis

0
I morges kunne vi oplyse om Tycoon Conway Hall (Conway Hall), der skal forsøge at tage ind billet til Hugo Åbergs. Den samme dag...

Disse bestod – nye licensindehavere i Aalborg

0
Der har den seneste tid været afholdt licensprøver på flere af landets travbaner. I går var turen kommet til Racing Arena Aalborg, hvor tre...

Blog – Tag nu ansvar

0
Det er efterhånden længe siden at denne skribent satte sig til tasterne, og udtrykte sine holdninger og meninger i et blogindlæg. I går kunne...