Forside Spillehjørnet Spillehjørnet – Interessant løbsdag på Bornholm i vente

Spillehjørnet – Interessant løbsdag på Bornholm i vente

Dagens løbsdag på Bornholms Brand Park bliver udelukkende med deltagelse af professionelle kuske, og otte udenbys trænere stiller således op. Fra hjemmeholdet stiller banens egne tre trænere op.

Vores ekspert Jesper Nielsen har kigget på dagens løb, og har til dagen sammensat et forslag til 200 kroner. Det er fuldkommen bevist, at vi forsøger at sammensætte spilforslag, som er spiselig for enhver.

Dagens V5-forslag ser således ud:

1-2-5-6-7
1-3-7-8-10
3-4-6-7
2-6
1
Pris 200 kr.

Dagens blanke finder man i sidste afdeling, hvor Jesper Nielsen peger på Stand And Deliver. Det er der givetvis mange andre, der ligeledes gør. Stand And Deliver er i dag streget på 73 af alle indleverede kuponer.

Er det sådan, at dagens V5-omgang blot er en V4-omgang. Der er tale om perfekte forudsætninger for Stand And Deliver og kusken kan man heller ikke” brokke” sig over. Landschampionen Birger Jørgensen ser givetvis frem til at sidde bag sin mangeårige følgesvend.

Har vores tipsekspert glemt formstærke Hazard Sund i dagens V5-4. Det får vi svar på i eftermiddag. Se og hør Jesper Nielsen forklare dagens forslag.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Dansk sejr i Norge

0
Herman R. Tvedt kunne søndag køre danskregistrerede og danskopdrættede Estelle Trøjborg (Great Challenger) til sejr på Sørlandets Travpark. Estelle Trøjborg er opdrættet af Bettina...

Endelige startlister til Elitlopps weekenden

0
Travsport.se har netop offentliggjort de endelige startlister til næste weekendens storløbsdag på Solvalla. Der var visse spørgsmålstegn ved vores skrivelse tidligere i dag, hvilket...

Så var der gevinst igen!

0
Flot V5 gevinst i Århus til Spillehjørnet løst af tipsekspert Jesper Nielsen. Så skete det igen. Vi vandt en pæn gevinst i Spillehjørnet i dag! Med...