Forside Spillehjørnet Spillehjørnet - Bolden kastes op - Hvem griber den

Spillehjørnet – Bolden kastes op – Hvem griber den

Vores seneste påfund på Travet.dk er videomateriale, som vi selv levere. I disse videoer har vi fokus på spillet, og vi forsøger at komme med mindst en video dagligt.

Der er flere læsere, der har budt ind med forbedringsforslag og ideer. I den forbindelse har vi rettet kameraet, og vi forsøger fremadrettet også at øge informationen om vores valgte heste.

Vi modtager meget gerne input til disse indslag. Vi er ikke Fast Track med et million budget, men et lille travmedie med et lille setup, så der er selvfølgelig visse begrænsninger.

Kommenter – Kom med jeres bidrag til kuponen eller kom med jeres eget forslag. Lad os få lidt dialog omkring spillet på heste. Nu kastes bolden op!

Spillehjørnet fokuserer i dag på Nykøbing Falster. Her er der sammensat et V5-Forslag, som Jesper Nielsen gennemgår i dagens video. Dagens spilforslag er lavet i fællesskab mellem Jesper Nielsen og Ulrik Pedersen.

V5-Spillet starter kl. 11.42.

1-3-4-5-7-8-9-10
2-4-5-8
1-3-6
1-4-7
4-5
Pris – 576

Materiale til i dag

Et baneprogram kan hentes her.

Dagens trænerkommentarer kan hentes her.

Derby25

 

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Dansk sejr i Norge

0
Herman R. Tvedt kunne søndag køre danskregistrerede og danskopdrættede Estelle Trøjborg (Great Challenger) til sejr på Sørlandets Travpark. Estelle Trøjborg er opdrættet af Bettina...

Endelige startlister til Elitlopps weekenden

0
Travsport.se har netop offentliggjort de endelige startlister til næste weekendens storløbsdag på Solvalla. Der var visse spørgsmålstegn ved vores skrivelse tidligere i dag, hvilket...

Så var der gevinst igen!

0
Flot V5 gevinst i Århus til Spillehjørnet løst af tipsekspert Jesper Nielsen. Så skete det igen. Vi vandt en pæn gevinst i Spillehjørnet i dag! Med...