fbpx
Home > Nyheder > Pony – Underviser også andre børn

Pony – Underviser også andre børn

I 2018 lavede den unge ponykusk Laura Spur Nielsen og Travet.dk en samarbejdsaftale. En aftale der betød, at ponykusken med licens på Nykøbing Falster fremadrettet kunne køre med Travet.dk på tøjet.

Laura Spuhr Jensen har ikke travsporten fra fremmede, da hendes far er tidligere travtræner Anders Helge Nielsen. Anders Helge Nielsen er i dag amatørkusk og næstformand på Nykøbing Falster Travbane.

Anders Helge Nielsen og hans sambo Mette Spuhr Jensen, har begge været i travsporten i mange år, så interessen for travsporten har den unge ponykusk haft fra barnsben.

Godt 2019

Laura Spuhr Nielsen fortæller søndag eftermiddag, at 2019 bød på ca. 50 starter. Disse udmøntede sig i 11 sejre, ti andenpladser og 10 tredjepladser.

Hun kan kalde sig Danmarksmester efter sejren med ponyen Käck. Sejren i DM var samtidig karrierens sidste start for Käck, som i dag nyder sit otium hjemme på gården.

I oktober måned var Laura Spuhr Nielsen i praktik hos Steen Juul, og i den forbindelse fangede Travet.dk hende. Til Travet.dk fortalte hun:

“Jeg er meget glad for at få muligheden og tilliden. Det er pænt af Team Juul at tage mig ind, og det sætter jeg stor pris på, fortæller hun overfor Travet.dk.”

Forsøger at lære fra mig

Vi har med en ung ponykusk at gøre, som bestemt ikke keder sig. En gang om ugen underviser Laura således på den lokale travskole på Nykøbing Falster Travbane.

“Jeg er ansat på travskolen, hvor jeg underviser hver onsdag. Her har jeg hjulpet til siden skolen startede op, og jeg er taknemmelig for, at jeg kan glæde andre børn og samtidig give dem nogle gode oplevelserne med vores ponyer.

Især med tanke på, at dette bliver mit sidste år med ponyerne. Det er planen, og mit håb at kunne tage montelicens til de store heste i år, fortæller Laura Spuhr Jensen.”

Se eller gense Laura Spuhr Jensen med Go Pro kamera.

Du ville måske også kunne lide
Sverige indstiller ponytravet
Skal opereres i dag eller i morgen
Hvad med travskolerne?
x
Travet.dk

Travet.dk