fbpx
Home > Nyheder > VM er igang (Opdateres)

VM er igang (Opdateres)

Så er VM for Amatører startet på Pompano Park i USA, og Lars Munk har netop været ude i den første VM-afdeling, hvor det blev til en syvendeplads bag hesten Cousin Rickard.

Første afdeling af VM gik til schweizeren Barbara Aebischer bag Tech Titan (Muscle Hill).

Lars Munk tog op i sin hest fra start, og havnede sidst af de fejlfrie deltagere. Det blev aldrig et løb, hvor Lars Munk og Cousin Rickard for alvor kom ind i løbet.

JVB-amatøren forsøgte sig i sidste sving, men kunne ikke passere nogle af de øvrige ned gennem opløbet. Lars Munk blev nummer syv i den første afdeling af VM for travamatører.

Reprisen kan findes her, hvor man går under replays (24/2) og finder løb et.

Dagens resultater kan ses her.

8 Plads til Lars Munk

Lars Munk sad en af de mere betroede heste i form af Splitsville (Hard Rock) i dagens tredje løb, men en ødelæggende galop undervejs i løbet ødelagde alle chancer for en topplacering.

Lars Munk kom ellers godt til fra start, og havnede derefter i andet par udvendigt. Her kunne han se et hårdt anlagt tempo, som givetvis passede danskeren perfekt.

Efter galoppen satte Lars Munk efter feltet og kom i mål lidt efter det øvrige felt. Vinder af løbet blev Glide In The Wind og Joseph Pennacchio.

En hård start for danskeren, som dermed er blevet sidst og næstsidst i de to første starter. Der venter endnu en køretur senere på natten, hvor det gælder en køretur bag hesten Forbidden Song.

Reprisen kan findes her, hvor man går under replays (24/2) og finder løb tre.

Dagens resultater kan ses her.

Lars Munk nummer fire

Så kom der gode point på kontoen til Lars Munk, som efter et afventende løb kunne sende Forbidden Song over målstregen som nummer fire.

Det blev indledningsvis til tredje spor, for sidenhen at havne i tredje par udvendigt. Denne position blev sidenhen skiftet ud med fjerde par udvendigt.

På sidste langside lignede det ikke, at Forbidden Song skulle få med afgørelsen at gøre, men i sidste sving søgte Lars Munk helt ud i femte spor. Her fik han god fart på Forbidden Song, som afsluttede flot af.

Vinder af løbet blev Jurgen Hanover og David Drew.

Reprisen kan findes her, hvor man går under replays (24/2) og finder løb fem.

Dagens resultater kan ses her.

Samlet giver førstedagens resultater en delt tiendeplads til Lars Munk med otte point.

Du ville måske også kunne lide
Belgier tog VM – Danmark sidst
Så starter VM
x
Travet.dk

Travet.dk