fbpx
Home > Indland > Vi er den største andelsstald på Bornholm.

Vi er den største andelsstald på Bornholm.

Sådan lyder det fra Bjarne Hansen, som er primus motor for andelsstalden Bornholm.nu, som netop nu tæller mere end 50 andele.

Bornholm.nu blev stiftet i 2016, og i sidste sæson var stalden den næstmest vindende på Bornholm. Andelsstalden tæller i dag tre heste i form af Any Given Monday (CA), Comet Elkær samt Eternity La Marc.

Til Travet.dk fortæller Bjarne Hansen.

“Vi er aktuelt 51 andelshavere, og som du selv nævner, har vi netop nu tre heste. De tre heste er alle i træning hos Frank Mikkelsen, som vi har et godt og tæt samarbejde med.

Et samarbejde som ligeledes betyder, at Bornholm.nu også er sponsor for selvsamme Frank Mikkelsen. Det er samtidig en andelsstald der vægter det sociale højt.

Vi har staldbesøg, og vi tager på diverse udflugter. Som et eksempel trækker vi også lod om en bil, som man lejer i en uge med alt betalt.

Vi har tidligere lejet Rønne teater, så alle andelshavere kunne se en lokal forestilling. Det følger vi op på, og sidst i januar gentager vi succesen, fortæller Bjarne Hansen.”

 Andelsstalden kan se tilbage på en 2019 sæson, hvor staldens heste leverede flot. Bjarne Hansen fremhæver selv sejren i 3-årsmesterskabet til Eternity La Marc.

“Sejren til Eternity La Marc var det sportslige højdepunkt, men må også fremhæve andenpladsen i Golden League til Any Given Monday. Any Given Sunday blev samtidig nummer to i Supersprinten og BM i monte.”

Håber på flere heste

Bjarne Hansen er en initiativrig og ambitiøs formand, og man udelukker ikke at andelsstalden udvider hestebestanden.

“Vi får en fjerde hest frem mod sæsonstarten, og vi håber at finde en hest yderligere i løbet af året. Det er ambitionen, fortæller formanden.

Prisen for en anpart er 2.000 kroner i indskud, og 200 kr. om måneden.”

Fotos af Torben Ager/Travfoto Bornholm.

x
Travet.dk

Travet.dk