fbpx
Home > Nyheder > Vi er dem de andre ikke vil lege med

Vi er dem de andre ikke vil lege med

Overskriften dækker over vores seneste artikler, hvor vi har forsøgt at sætte fokus på de danske omsætninger. Vi har tidligere kunnet fortælle, at totalomsætningen i år er nede 3.5 procent i forhold til sidste år til trods for målsætningen, var en stigning på 15 procent.

Har man blot været for optimistisk i sit regnestykke. Der er desværre langt fra en nedgang på 3.5 procent til den ønskede fremgang på 15 procent.

Man kan flytte på tallene og give en masse undskyldninger, men færre løbsdage og andre faktorer kendte man også til, da målsætningerne blev offentliggjort, så her findes forklaringen ikke.

I stedet for at skyde skylden på sportens ledelse, så handler disse artikler i stedet om, hvordan vi kan vende skuden og dermed løfte omsætningerne.

Har vi råd til at udelukke private aktører, eller skal man gøre alt i sin magt og afsøge alle muligheder. Det må stå klart for enhver, at hvis omsætningerne ikke øges, så bliver det tungt om få år.

Hvordan optimerer vi omsætningerne?

Det er interessant at læse kommentarerne på vores seneste opslag om emnet her.

”Vi vil jo hellere end gerne tilbage til hvor vi var sidste år, vi er jo græsrødder og vil sporten det bedste men vores bidrag var ikke så ønsket som vi selv gik rundt og troede. – så nu passer vi bare os selv”

Vige pladsen for Derby 25

“Jeg tror ganske enkelt, at vi måtte vige pladsen til fordel for Derby 25.

Det er dog helt skørt, for eftersom vi ikke selv har en spillelicens, afleverer vi jo vores spil (og det er ret mange millioner årligt) til en af de 2 udbydere der er i DK. – og da Derby 25 valgte at opsige vores samarbejde, så spiller vi altså nu via Danske Spil.

Synd for Derby 25 der med os som partner kunne være kommet rigtigt godt fra start, men i særdeleshed synd for sporten eftersom vi jo på bare 6 måneder fik boostet en del pengepræmier. Vores penge gik nemlig ikke til administration, men derimod direkte ud til hesteejerne, fortæller Jeanette M. Hansen til en af de personer der stiller spørgsmål.”

Har sporten råd til at sige nej eller fravælge aktører?

Set i lyset af en tilbagegang på 3.5 procent på spillet i forhold til sidste år, og målsætningen om en 15 procent stigning, kan svaret enkelt gives.

Er det ikke tid til at prøve alle muligheder af, og ikke tro man kan opfinde den dybe tallerken selv. Vi snakker om en markant ændring i spillet, som skal til for at nå de ønskede målsætninger.

Det handler ikke om en aktør, men alle aktører der kan bidrage til en positiv omsætningsfremgang. Hvorfor udelukke initiativer, som kan bidrage med omsætning, og har sporten overhovedet råd til at sige nej!

Dette var tredje og sidste skrivelse i denne omgang omhandlende de danske omsætninger.

x
Travet.dk

Travet.dk