fbpx
Home > Indland > Ung mand med store drømme

Ung mand med store drømme

Navnet er Noah Mathias Holse, og på fredag kan han for andet år i træk lade sig kåre ved Charlottenlund Travbanes Award Show. Travsporten har Noah Mathias Holse ikke fra fremmede, da både far Per Damberg og mor Liset Holse begge har amatørlicens.

Liset Holse har i flere sæsoner været et stort aktiv for Charlottenlund Travbane, mens Per Damberg netop nu varetager posten, som formand for banens amatørforening.

Ambitionerne er store, og evnerne med ponyerne har den unge mand også. Det vidner to ponychampionater i træk på Charlottenlund Travbane alt om.

Inden længe går ponysæsonen i gang igen, og her vil Noah Mathias Holse gøre alt i hans magt, for at tage et vaskeægte hattrick.

“Jeg vil gerne drive det så langt jeg kan, fortalte Noah Mathias Holse” da Travet.dk mødte ham sidste år på Charlottenlund Travbane. I samme forbindelse er der i sidste uge lavet en aftale om, at Noah får et kamera på sulkyen, kroppen eller hjelmen under et løb i år.

Travet.dk har fokus på ponysporten, og har du en nyhed eller en vinkel som kunne være interessant, så hører vi gerne om det. Travet.dk kan altid kontaktes på mailadressen Ulrik@Travet.dk.

Du ville måske også kunne lide
Hvad med travskolerne?
Læserhenvendelse – Ponykusk mødte sit idol
Jan M. Rasmussen med plusser og minusser
x
Travet.dk

Travet.dk