fbpx
Home > Nyheder > Trine Urth – Dobbelt så mange som forventet

Trine Urth – Dobbelt så mange som forventet

Bedækningssæsonen er ovre og for mange hingsteholdere, er det tid til at opsummere. En af disse er Trine Urth Pedersen, som i år har satset på hingsten Magiccarpetride U S (Angus Hall).

En satsning som er gået over al forventning, fortæller hun til Travet.dk.

“Magiccarpetride U S har fået mere end dobbelt så mange hopper, som vi håbede på. Han har fået 19 hopper, og af disse er 17 i fol. Vi mangler fortsat at scanne to.

Der er mange spørgsmål, når man forsøger sig med dette. Er det nogen, der kunne have interesse i at bruge ham, og formår han at få hopperne i fol osv., uddyber Trine Urth Pedersen.

Vi har fået svar på disse ting, og som fortalt indledningsvis er det gået langt over vores forventninger. Jeg forventer som udgangspunkt at prisen bliver den samme til næste år, fortæller hingsteholderen direkte adspurgt om prisen.

Jeg vil også gerne knytte en kommentar til jeres måde at markedsføre ham på. Det er hverken blevet overeksponeret, og vi er heller ikke blevet glemt. Det har været helt tilpas, så vores bannerannonce hos jer har vi bestemt ikke fortrudt.”

Den veludseende væddeløber startede 117 gange i karrieren, hvor det blev til 20 sejre og en pladsprocent på 43. Magiccarpetride U S tjente 2.467.643 kroner i karrieren, og satte rekord 1:10,2ak.

I år har prisen været 6.000 kr. alt inc.

x
Travet.dk

Travet.dk