fbpx
Home > Nyheder > Travsporten har været en del af hans liv altid

Travsporten har været en del af hans liv altid

Som søn af den tidligere amatørkusk og mangeårige opdrætter Anton Andreasen er Martin Andreasen født ind i travsporten. Lørdag står Skive-amatøren overfor karrierens største opgave til dato, når han skal dyste om sejren i Dansk Hoppe Derby.

Af to omgange har Travet.dk været og besøge Martin Andreasen og Anton Andreasen. Det er nemlig således, at man ikke kan være lige velvidende om alting.

Med den indgangsvinkel har vi besøgt trænere, opdrættere, amatører og hesteejere på deres gårde samt deres hjem igennem de seneste fem år. Det har gjort at vi har kunne levere lidt anderledes materiale end landets øvrige medier, men også har kunne optimere på videnskalaen.

Martin Andreasen ser frem mod lørdagens derby-deltagelse med Daniella Gardenia. En rigtig familiehest, som er opkaldt efter datteren, opdrættet af faderen og ejet af Martin Andreasen selv.

En helt igennem familiehest deltager i Dansk Hoppe Derby 2019.

Great Challenger er brugt i mange år

At familien Andreasen har en forkærlighed til avlshingsten Great Challenger er ingen hemmelighed. Der er igennem mange sæsoner opdrættet heste med netop denne som fader.

Se eller gense vores to indslag fra vores besøg hos Martin Andreasen og familien.

Travet.dk har en stående aftale med Martin Andreasen om staldens chancer op til weekenden.

x
Travet.dk

Travet.dk