fbpx
Home > Nyheder > Torben Hovgaard smiler efter sejren i går

Torben Hovgaard smiler efter sejren i går

Hesten har vundet Norsk Trav Kriterium, og debuterede med at vine til mere end 40 gange pengene på Charlottenlund Travbane for Jeppe Rask. Navnet er Stoletheshow, og hesten trådte sine ”barnesko” i det jyske, hvor Torben Hovgaard som føl købte den nu dobbelte millionær.

Med en flot debutsejr, som sammen med Skive-træner Jeppe Rask blev vundet i tiden 1.16,9 over de 2000 meter, blev hesten solgt kort efter. Faktisk debuterede Stoletheshow i oktober og allerede måneden efter kunne de danske medier oplyse, at hesten var solgt udenlands.

“Jeg fik et opkald efter løbet, hvor Marcus Lindgren kom med et bud på hesten, oplyste Torben Hovgaard til Dansk Hestevæddeløb tilbage i november måned 2017.”

Siden dengang er det gået slag i slag for den nu 5-årige hingst, som står noteret for ti sejre i karrierens 27 starter, mens præmiekontoen siger 2,2 millioner svenske kroner.

I går sejrede Stoletheshow på Åby for Christoffer Eriksson, og blev kontant belønnet med 60.000 skr.

 

Torben Hovgaard er en fantastisk dygtig hestemand, som gang på gang formår at levere med staldens heste. Stoletheshow, O´Grady og en lang række andre heste, er helt konkret bevis for netop dette.

Når man som journalist, travsportsfan, hesteinteresseret, møder Torben Hovgaard på de danske væddeløbsbaner, så er der altid tid til en snak, og han er heller ikke bleg for at fortælle, hvordan han ser, og gør tingene.

Den overskud er prisværdigt, og konkurrencemennesket Torben Hovgaard er et studie i sig selv på en løbsdag. Rolig afbalanceret, men alligevel 100 % dedikeret til den opgave, som hans heste skal ud på.

Hestemand samt konkurrencemenneske, er to passende klistermærker at sætte på den dygtige Skive-amatør.

Du ville måske også kunne lide
Ny hest til Familien Hovgaard
Oplev fantastiske O’Grady  fredag
Hvor er Torben Hovgaard
x
Travet.dk

Travet.dk