fbpx
Home > Indland > Stærk start af brødrene Sørensen

Stærk start af brødrene Sørensen

Siger man Frank Sørensen og Preben Sørensen, så siger man travkusk, hesteejer, amatørtræner og opdrætter – og så driver familien jo også Kinnerup Hesteartikler.

2017 blev brødreparret Frank og Preben Sørensen kåret som Årets Opdrættere ved Hestesportens Galla.

Stærk sæsonstart

Med to sejre i tre starter og en sejrsprocent på 67, er 2020-sæsonen startet forrygende. Staldens to sejre er begge kommet med Farifant-afkommet Olga’s Avenue.
Olga’s Avenue er efter 19-årige Västerbo Muscles (Muscle Yankee), som selv sejrede syv gange i karrieren. En karriere der bød på 386.800 skr. og 50 starter.

I dag tæller løbsstalden 13 heste.

Næsten 50 år i travsporten

“Min bror og jeg kom ind i travsporten fordi min far i 1967 syntes, at det kunne være sjovt at få et par heste. Vi fik to rideheste, og der gik ikke lang tid før vi skulle en tur på travbanen, fordi der var ridehesteløb. Vi tog bare derud for at kigge på galopløb, men vi blev bidt af travet, husker Preben Sørensen.

I 1969 erhvervede familien den første traver og siden – efter en byttehandel – følhoppen Musse Grønhøj, som blev hjørnestenen i den første bølge af Kinnerup-opdrættet. Fra 1971 til 1987 blev Musse Grønhøj således mor til 14 Kinnerup-afkom.

V75-Sejr i går

Som vi kunne berette i går, så hentede brødreparret en flot V75 sejr. Det skete da Johan Untersteiner kørte Love You-sønnen Niky Flax til sejr.

En sejr, der indbragte 125.000 skr. Og Niky Flax står efter sæsonens to starter noteret for 156.000 skr. En fantastisk reklame for opdrættervirksomheden i Aalborg.

Sidste sæson bød på mere end en halv million skr. i indvundne præmier, og aktuelt stå Niky Flax noteret for 1.375.352 skr.

“Vi har lige meldt en bror til Niki Flax til den svenske Eliteauktion. En hingst som har franske Brillantissime (Ready Cash) som far. Et herligt individ som ser fantastisk ud, fortæller Preben Sørensen.

Hos brødrene Frank og Preben Sørensen går det godt!

Du ville måske også kunne lide
Flere danske interesser på Vincennes
Dusty Shadow streget på 9 procent af kuponerne
Annoncenyt Travdiscount – Spar 30 procent
x
Travet.dk

Travet.dk