fbpx
Home > Nyheder > Sidste chance: Kom gratis til Dansk Trav Derby med Derby25 Annoncenyt

Sidste chance: Kom gratis til Dansk Trav Derby med Derby25 Annoncenyt

Muligheden for at hente en gratis billet til weekendens travderby på Charlottenlund Travbane udløber torsdag d. 22. august kl. 12.00. 

Derbyfeberen er over os, og hvis du endnu ikke har fået fingrene i en billet til årets største travevent på Charlottenlund Travbane, så har du nu alletiders mulighed.

Som stolt hovedsponsor af Dansk Trav Derby 2019 tilbyder Derby25 alle kunder – nye som gamle – en gratis billet til en uforglemmelig oplevelse på Lunden. Det kræver dog, at du er hurtig på tasterne. Muligheden for at hente en gratis billet udløber nemlig torsdag d. 22. august kl. 12.00.

– Der er ingen tvivl om, at Dansk Trav Derby er en årets helt store sportsbegivenheder, og som stolt hovedsponsor vil vi gerne give vores kunder muligheden for at få en uforglemmelig oplevelse på travbanen med masser af fart, spænding og underholdning for hele familien, udtaler Anders Mørup, marketingchef hos Derby25, og fortsætter:

– Derfor håber vi også, at både nye og eksisterende kunder vil tage imod denne mulighed, så vi i fællesskab kan få skabt en fantastisk stemning til et i forvejen festligt arrangement.

Alt, du skal gøre for at få fingrene i en gratis billet til travderbyet, er at oprette en spillekonto på Derby25 og tilmelde dig kampagnen ”Kom gratis til Dansk Trav Derby 2019” på spiludbyderens hjemmeside. Så modtager du automatisk en billet på mobilen, som du skal vise ved indgangen til Charlottenlund Travbane.

Billetten er gældende til hele derbyweekenden og har en værdi af 225 kroner. Læs mere om kampagnen og hent din billet her.

x
Travet.dk

Travet.dk