fbpx
Home > Indland > Saturday Night Racing – Trible til Morten Juul

Saturday Night Racing – Trible til Morten Juul

Skive-træner Morten Juul kan tage hjem fra Jydsk Væddeløbsbane med det helt store smil fremme. Efter en fremragende 2019 sæson, har Morten Juul formået at følge op med fem sejre i blot 16 starter.

I dagens 2 løb kunne Birger Jørgensen sejre med velafstammede Al Business Bi (Toss out). Italienske All Business Bi er helbror til heste som Oasis Bi og Robert Bi, der sammenlagt har tjent i omegnen af 25 millioner kroner.

I dag sejrede Birger Jørgensen og Al Business Bi efter føring fra start til mål.

Birger Jørgensen var på pletten i det efterfølgende løb bag Niels Jørgen Jensen opdrættede Bravour Torkdahl (Andover Hall), som i dag gjorde første start i regi Morten Juul.

Der blev tale om en god ”debut”, da Birger Jørgensen via tredje par udvendigt angreb ind i sidste sving. Her fik landschampionen god fart på den syvårige hoppe, der afgjorde ganske enkelt.

I dagens 6 løb satte Morten Juul selv i sulkyen, da evnerige Escape A P (Orlando Vici) formåede at tage karrierens anden sejr. Det var samtidig Niels Jørgen Jensens anden sejr, som opdrætter denne løbsdag.

Morten Juul kunne overtage føringen med en omgang tilbage, og i en fremragende opløbsduel formåede Escape A P at afvise end godt gående Cinxia med Casper M. Nielsen.

Vi noterede også

Dagen blev indledt med sejr til storfavoritten Rossi Garline (Readly Express). Der er tale om et tiltalende individ, som i dag sikrede sig karrierens første sejr.

Harald Dyhrberg købte Daniel Design (Giglio del Cigno) samt Damse P D, da disse to heste blev sat til salg på Travet.dk. Skive-amatøren er vendt stærkt tilbage til væddeløbene, og i dag kunne Daniel Design løbe først over målstregen for første gang i karrieren.

Steen Juul tog ikke turen forgæves til Jydsk Væddeløbsbane. Den mangeårige champion på Charlottenlund Travbane kunne i dagens 5 løb sejre med Wonderboy (Ens Snapshot), der sejrede efter en stærk præstation.

Skive-trænerne tog godt for sig af retterne på Jydsk Væddeløbsbane. I dagens 7 løb sejrede Epicwildfire M T (Ens Snapshot) med Jeppe Rask i sulkyen.

Det var anden sejr i karrieren til Epicwildfire M T, der ejes af Michael Hovgaard. Sejren betyder ligeledes, at Jeppe Rask står noteret for to sejre i årets første fire starter.

Skive-trænerne fortsatte i dagens 8 løb, hvor Bent Svendsen formåede at køre Dream Of Succes (Dream Vacation) til sejr. Her var der tale om føring fra start til slut, for den Jimmy Møller Jensen trænede vallak.

I dagens 9 løb sejrede Aylin Müller bag franske Bonus des Iles (Quinoa du Gers) efter en stærk præstation. Denne niårige vallak trænes af Wolfgang Nitsch, og han kom med en velforberedt hest til dagens væddeløb.

At Flemming Jensen har en dygtig datter i Kristine Raal Jensen, er de færreste i tvivl om. I dag red Aalborg-rytteren sit andet løb siden 2016, og det resulterede i en overlegen sejr.

På ryggen af Ta Dalimo (Adams Hall) ventede Kristine Raal Jensen ikke på nogen og via fin tempobedømmelse undervejs lykkedes det at sejre. Det var rytterens første sejr siden 2012.

I 2018 ringede Max Pedersen, og ønskede at sælge nu 9-årige Willie Blue (Giant Chill), og der skulle ikke gå længe før hesten var formidlet videre til Fyn. I dag sejrede Ole Bender trænede Willie Blue i selskab med dygtige Flemming Degn.

Via en forrygende afslutning lykkedes det Willie Blue, at sejre for første gang siden 2018.

Alle dagens løb kan ses her.

1. Løb kan ses her.
2. Løb kan ses her.
3. Løb kan ses her.
4. Løb kan ses her.
5. Løb kan ses her.
6. Løb kan ses her.
7. Løb kan ses her.
8. Løb kan ses her.
9. Løb kan ses her.
10. Løb kan ses her.
11. Løb kan ses her.

 

Du ville måske også kunne lide
Sådan forholder Jydsk Væddeløbsbane sig
Kommer der sulkykontrol og hvordan
Morten Juul – Korrekt at der er kommet ny hest ind
x
Travet.dk

Travet.dk