fbpx
Home > Nyheder > Salg nummer 71 en realitet

Salg nummer 71 en realitet

Under syv timer skulle der gå fra at vi modtog Global Uppercut, til at hesten er formidlet videre. Det er hest nummer 71, der er formidlet videre i år.

Den seneste uger, har vi fået flere henvendelser fra det norske om danske startheste, og man må sige vores netværk udenfor landets grænser er i en meget eksplosiv udvikling.

I forbindelse med salgsannoncen lagde vi specifikt vægt på, at hesten er bedst højrevejen rundt, og derfor ville være ideel til Jydsk Væddeløbsbane.

Det er netop en køber med tilknytning til Jydsk Væddeløbsbane, som har valgt at investere i Global Uppercut. Vi får fortsat en del spørgsmål om vores salgsmenu og mange af disse går på prisen.

Vi vil gerne være stedet, hvor de danske aktive, hesteejere og hingsteholdere går til, når de skal have formidlet deres heste. Vi vil også gerne gøre os i auktioner samt bruge vores nuværende salgsmenu til at formidle heste.

Vi vil dog også gerne have dette til, at bidrage økonomisk til vores drift.

I øjeblikket overvejer vi, hvordan vi gør tingene når den nye hjemmeside er klar. Vi er dog de kommende måneder nødt til at se på, hvor vi kan skabe noget merøkomoni, så vi kan være fuld konkurrencedygtige med de private medier, som gør sig i dette på fuld tid.

Inden kan vi glæde os over salg nummer 71 i år.

x
Travet.dk

Travet.dk