fbpx
Home > Danske baner > Sådan gik det i Skive 4 – 6 løb

Sådan gik det i Skive 4 – 6 løb

Travet.dk opdaterer løb for løb fra Skive. Dagens 4 til 6 løb dækkes i denne skrivelse.

Resultat: 8-6-4
Odds: 1,72
Ejer: Team World Wide Trot
Opdrætter: Menhammar Stuteri
Træner: Morten Juul
Kusk: Birger Jørgensen
Vindertid: 1:17,2/2570m Voltestart

Dagens fjerde løb gik til spilfavoritten Something Fishy som trænes af hjemmebanens Morten Juul. Birger Jørgensen tog initiativ og kørte fremad, da Billie Jean overtog føringen efter der var kørt om spidsen indledningsvis.

Something Fishy blev omgående afløst af Frederik B. Kristensen, som var offensivt indstillet i dag. Det gav andet par til spilfavoritten, som nød godt af tempoet. Birger Jørgensen måtte arbejde med sin hest i slutfasen, og via en fin afslutning sejrede den 9-årige vallak.

“Han gør ingenting forkert ham her,og han var regulært slået i sidste sving. Han tog selv fat igen, fortalte Birger Jørgensen til Fast Track.”

Løbet kan ses her.

Billede mangler!

Resultat: 7-1-9
Odds: 11,82
Ejer: Else Marie Grynnerup & Kjell Nielsen
Opdrætter: Susanne Friborg
Træner: Kjell Nielsen
Kusk: Kent Friborg
Vindertid: 1:16,1/2060 m. Autostart.

Kent Friborg kunne notere årets første sejr i dagens 4 løb i Skive. Har sejrede Aalborg-træneren med Kjell Nielsen trænede Alltherightmoves (Hoof Beats).

Alltherightmoves blev kørt til spids på første langside, og sidenhen lykkedes det at dæmpe tempoet. Det blev altafgørende, da den 8-årige vallak sikrede sig karrierens fjerde sejr.

“Jeg havde ikke så meget valg fra start. Han slappede fint af undervejs, og jeg var sikker på at jeg havde det hele under kontrol. Ham er kommer til at tjene mange penge hen over vinteren, fortalte Kent Friborg til Fast Track.”

Løbet kan ses her.

Resultat: 6-8-2
Odds: 4,00
Ejer: Stald Esterel & Pekka Maukola
Opdrætter: Stald Esterel
Træner: Anders Pedersen
Kusk: Anders Pedersen
Vindertid: 1:15,9 /2060 m. Autostart.

Dagens 6 løb blev vundet af Anders Pedersen og Dollar Esterel (Esterel Sunset). I et løb med skiftende førerheste, og masser af positionsskift lykkedes det for den femårige vallak at tage karrierens femte sejr.

“Han var fin da han kom til mig, og sidenhen har vi trænet på efter vores koncept. I dag går han et fantastisk løb, fortalte Anders Pedersen til Fast Track.”

Se løbet her.

Fotos af KM FOTO

Opdateres…

Du ville måske også kunne lide
Kan danskerne gøre det igen i aften!
Christina Lindhardt tilbage på vinderpladsen
Gode væddeløb og dramatik på Fyn
x
Travet.dk

Travet.dk