fbpx
Home > Indland > Pony – Ung ponykusk i praktik hos Steen Juul

Pony – Ung ponykusk i praktik hos Steen Juul

I 2018 lavede den unge ponykusk Laura Spur Nielsen og Travet.dk en samarbejdsaftale. En aftale der betød, at ponykusken med licens på Nykøbing Falster fremadrettet kunne køre med vores navn på dragten.

En aftale vi ligeledes har med Camilla Dueholm Svendsen, og storesøster Maria Dueholm Svendsen i Skive.

Det er en aftale begge parter har været meget glade for. Laura Spuhr Nielsen kørte tidligere i år med vores GO Pro kamera under dette års DM på Charlottenlund Travbane.

I ponysporten og når fast Track bruger optagelser fra løb, stiller man sig nemlig ikke på tværs, hvilket i sig selv er tankevækkende og selvmodsigende.

I år har Laura Spuhr Nielsen vundet FPT Pony Derby 2019, og i august måned sejrede hun i Derbyweekendens ponyløb. En oplevelse, som ikke går i glemmebogen foreløbig.

Laura har deltaget i DM, hun har deltaget i de nordiske mesterskaber, og der er tale om en ung ponykusk, som brænder for arbejdet med hestene.

Netop arbejdet med hestene, har betydet at Laura i denne uge er i erhvervspraktik hos en dansk travtræner. Det er Steen Juul som har budt velkommen til Laura Spuhr Nielsen.

Laura Spuhr Nielsen får på denne måde kendskab til alle gøremål i en dansk træningsstald. Det var også en meget glad ponykusk, som Travet.dk fik en kort kommentar fra.

“Jeg er meget glad for at få muligheden og tilliden. Det er pænt af Team Juul at tage mig ind, og det sætter jeg stor pris på, fortæller hun overfor Travet.dk.”

De danske træningsstalde gør på daglig basis en kæmpe indsats landet over for at fange de unge mennesker. En indsats som ikke kan måles i kroner og øre, men som giver uvurderlige oplevelser for disse unge mennesker.

Du ville måske også kunne lide
Thunder Peak fik spor 10
Kan du huske – Lejre Lokal TV besøgte Steen Juul
Opfølgning – Peter Pedersen bliver
x
Travet.dk

Travet.dk