fbpx
Home > Nyheder > Pony – Oliver brænder for sporten

Pony – Oliver brænder for sporten

Han har deltaget i nordisk Mesterskab, Dansk Mesterskab og fynske Oliver Kristoffersen er en ung mand, der brænder for sporten. Onsdag agerer den unge ponykusk staldmedhjælper for Søren Johansson, når turen går til Jægersro, hvor stalden har flere heste til start.

En sådan tur kræver planlægning, og i den forbindelse har Oliver fået lov til at gå tidligere fra skole, og trods man først er hjemme på den anden side af midnat, samt skolen skal passes dagen efter, så stopper det ikke Oliver Kristoffersen for at give en hånd med.

Den unge mand brænder for travsporten og alle dens facetter. Travet.dk har netop lavet en aftale med selvsamme Oliver omkring, at vi sætter et kamera under et træningsarbejde med de store heste.

Travet.dk har, ligeledes laves en aftale med ponykusken Noah Mathias Holse om at sætte et kamera på sulkyen eller hjelmen i løbet af sæsonen. Det er efter vores vurdering, en fin måde at vise sporten frem på.

Flere trænere har også fået øjnene op for Oliver Kristoffersen, som kører sin sidste sæson som ponykusk. I februar 2019, vandt han således titlen ”Trænernes talentpris” ved championatsfesten på Fyens Væddeløbsbane.

Ponybillede sikrede 5.000 kr.

I 2016 afviklede lejetøjskæden BR en fotokonkurrence, hvor flere tusinde indsendte billeder blev gennemgået. Her blev Oliver Kristoffersen den heldige/dygtige vinder.

Oliver havde indsendt et billede af ham selv i sulkyen bag hesten Fighter. Det blev efterfølgende til en flot artikel i Fyens.dk, og den har vi fundet frem til lejligheden.

Oliver Kristoffersen keder sig ikke og ud over skole, en tur til Jægersro så starter han i weekenden på undervisningen til knallertkørekort.

“Det er et must, hvis jeg skal frem og tilbage mellem stalden og derhjemme fremadrettet, fortæller Oliver til Travet.dk.”

Du ville måske også kunne lide
Hvad med travskolerne?
Læserhenvendelse – Ponykusk mødte sit idol
Jan M. Rasmussen med plusser og minusser
x
Travet.dk

Travet.dk