fbpx
Home > Danske baner > Omsætningen rundede 1,5 million

Omsætningen rundede 1,5 million

Gårsdagens totalomsætning på Racing Arena Aalborg rundede 1,5 million kroner. Det oplyser banen i en mail sendt til Travet.dk.

En fin service, som også er set fra Jydsk Væddeløbsbane. Hestesporten skal om få af leve af indtægterne fra spillet, og derfor er disse tal samt spiludviklingen interessant.

Totalomsætningen skal stige 15 procent om året, har sportens ledelse tidligere meldt ud. Den målsætning klarede man desværre ikke i 2019, men i 2020 skal det være.

Det er nu investeringer som Fast Track Racing, samt den massive tilknytning af skribenter på Dansk Hestevæddeløb som laver omtale, og efterbehandling, skal vise deres værd. Det er spillet, der skal have fokus, da det er basis for sportens setup om få år.

Det er også i år, at man skal se resultatet af markedsføringen fra Bet25 slå igennem. Det er ingen gavebod, og nu skal der resultater på bordet. Den 15 procent stigning på spillet, skal kunne ses i år, og nu skal de mange fine ord omsættes til konkrete resultater.

I går nåede totalomsætningen 1.537.822 kr.

Racing Arena Aalborg afviklede i 2019 løb den 28 januar med V4 og V65 på programmet. Her hed totalomsætningen 2.626 075 kr., hvilket kan ses her. Her afviklede man ligeledes ti væddeløb.

Se den totale udregning her

Tak til Lars Hellerup for det tilsendte materiale.

Foto af Hesselborg Foto.

Du ville måske også kunne lide
Sus på i Aalborg
Aalborg med internationalt Lunch-løb
Totalomsætningen frem i Aalborg
x
Travet.dk

Travet.dk