fbpx
Home > Nyheder > Ønskede at fortsætte anpartsforeningen

Ønskede at fortsætte anpartsforeningen

I weekenden var anpartsforeningen Team Sorte Slyngel repræsenteret på Charlottenlund Travbane, hvor 2-årige Fire World blev fremvist.

Fire World blev sidste år indkøbt på Derbyauktionen af Nykøbing Falster træneren Anders F. Jensen. I den forbindelse udtalte selvsamme:

– Det var hestens trav, der tiltalte mig, og nu læste jeg jeres artikel med Jan Friis. Jeg kan tilslutte mig tankerne omkring at have noget på ”hylderne” til potentielle kunder.

Jeg har ikke for mange heste i træning for tiden, og så er man jo nødsaget til at gøre lidt for at få tingene til at ske. Det kræver lidt mellem stængerne på sulkyen for at levere, fortalte Anders F. Jensen ved den lejlighed.

Fire World er efterfølgende solgt til Team Sorte Slyngel. En anpartsforening som har eksisteret i flere år.

Anpartsforeningen valgte efter snips karrierestop at sondere markedet, og valget faldt på Fire World.

Fire World er efter hingsten Classic Photo, som for længst har slået sit navn fast som en fantastisk avlshingst. Han er far til Eliteløbs-vinderen 2018, Ringo Star Treb samt til Mosaique Face, der som førnævnte har vundet mere end 13 mio. svenske kroner. Ud over disse to er han far til flere millionærer.

Fire World’s mor er Honey C N, som i en relativ kort karriere vandt godt 90.000 kr. og satte rekord 15,5. Hun har som avlshoppe været ekstremt uheldig, da 3 afkom før Fire World er afgået inden de gjorde deres første start. Mormor Pinelli C N var ligeledes en nyttig væddeløber, som fik rekord 15,8 og tjente 191.000 kr.

Anders F. Jensen er førende på Nykøbing Falster med ti sejre foran Christian Lindhardt med otte sejre. Nicolaj Andersen indtager tredjepladsen med fem sejre.

Fredag eftermiddag har Anders F. Jensen fire køreture.

x
Travet.dk

Travet.dk