fbpx
Home > Danske baner > Nyt tiltag – Banerne har nu deres egen nyhedsside

Nyt tiltag – Banerne har nu deres egen nyhedsside

Som annonceret i januar måned, så ønsker Travet.dk at servicere de danske baner samt de danske travtrænere. I den forbindelse, har vi lagt hovederne i blød og fundet et tiltag, som ikke er set på andre danske travmedier endnu.

Alle danske travbaner, har fået en side, hvor alle nyheder om den respektive bane vil blive lagt op. Alle tilsendte skrivelser fra banen til vores medie vil blive lagt op, og alle nyheder, hvor vi omtaler en aktiv fra den respektive bane, vil blive lagt op på banesiden.

Nyhederne forsvinder i takt med opdateringerne på vores forside, og derfor har vi ønsket at give banerne en ekstra mulighed og en platform, hvor de har mulighed for at præge tingene.

Et arrangement som det kommende i Aalborg, hvor Racing Arena Aalborg er arrangør af et foredrag omhandlende fodring og avl. Et arrangement, der afvikles den d. 13. februar, har man nu mulighed for at få synlighed omkring på egen side, uden konkurrence fra 10 daglige opdateringer.

Trænersider på vej

Christian Clausen, og Søren Johansson har deres respektive trænersider klar. De øvrige arbejdes der fortsat med, mens andre trænere er på vej. Målet er at have disse sider klar indenfor nogle uger.

Når vi ”tagger” Søren Johansson, eller en anden dansk travtræner i vores skrivelser, så dukker disse nyheder op under den enkelte træner. Dermed kan hesteejere og andre følge nyhederne om deres træner, heste og det giver samtidig den enkelte træner en ekstra eksponering.

Samarbejdspartnere er næste skridt

Alle vores annoncører får ligeledes en side hver. En side, hvor vi laver en kort præsentation og disse får samme udseende som trænersiderne.

En ekstra service i tillæg til vores banner, link under virksomheds-relaterede artikler og vores skrevne materiale. Det skulle gerne give en synlighed, som virksomheden ikke får andre steder i dansk travsport.

Alt dette er selvfølgelig for at skille sig ud fra mængden, men er også en service overfor banerne, de aktive og vores samarbejdspartnere, som nu får en ekstra eksponering.

Se bane-siden for Fyens Væddeløbsbane her.

Du ville måske også kunne lide
Morten Juul – Vindertippet med alle fire
Travl fredag for Knud Mønster
Trænerformanden savner søndagstrav
x
Travet.dk

Travet.dk