fbpx
Home > Nyheder > Niky Flax sørgede for succes på Åby

Niky Flax sørgede for succes på Åby

Nils Moreau & Preben Sørensen opdrættede Niky Flax (Love You) leverede en herlig afslutning på dagens 6. løb, da der her til aften blev afviklet væddeløb på Åby.

Den 6-årige vallak kunne notere sig for sæsonens fjerde sejr og karrierens 15. af slagsen. Dagens sejr betyder ligeledes, at hesten runder en million skr. i indvundne præmiekroner.

I dag sikrede Niky Flax sig 70.000 skr.

Vindertiden, 1:13.0a/2640 m.

Løbet kan ses her.

Vi noterede også

Ken Ecce kunne i dagens første løb køre Tomas Malmqvist-trænede Taste Of Diamonds til en tredjeplads. Det skete efter et løb som første ekvipage i andet spor undervejs.

Taste Of Diamonds fik 12.500 skr. For indsatsen.

Se løbet her.

I dagens 2. Løb hentede Allan Kristensen en andenplads med Cæsar Spin, der leverede en stærk sidste halvdel af løbet. En indsats der indbragte 15.000 skr.

Se løbet her.

Der var ligeledes en dansk andenplads i 3. løb. Flemming Jensen kunne køre egentrænede Affinity Kronos til en godkendt indsats. En indsats der blev belønnet med 30.000 skr.

Se løbet her.

Bo Jondahl opdrættede Dali Pagadi så forrygende ud i opvarmningen, og i selve løbet blev det til en tredjeplads. Peter Ingves kørte den 4-årige vallak til en tredjeplads, og dette til en værdi af 11.000 skr.

Se løbet her.

Der var i 5. løb en femteplads til Drønviktormolar og Flemming Jensen. Indsatsen blev kontakt belønnet med 5.000 skr. I samme løb var Henrik Thomsen trænede Fiftyshadeof Sisu uplaceret.

Se løbet her.

Victor Rosleff hentede en andenplads bag Orbital Ås. En indsats der blev kontant belønnet med fine 62.500 skr. Den unge dansker er nu blot få tusinde skr. fra at nå 1.2 million skr. i indkørte præmiekroner.

Se løbet her.

x
Travet.dk

Travet.dk