fbpx
Home > Nyheder > Morten Juul – Han blev udvalgt blandt 10-12 heste

Morten Juul – Han blev udvalgt blandt 10-12 heste

Morten Juul-trænede First Blood (Prodigious) imponerede stort i debuten som blev vundet i tiden 1.15,9a/1600. Den kommende søndag, skal First Blood forsøge at følge op.

First Blood er opdrættet af Jurgen Hanke, og ejes af Claus Kolin, Niels Thomsen, Frank Kjelde og Morten Juul selv. Hesten blev nøje valgt ud blandt flere heste tilbage i oktober måned.

“Der er faktisk ingen der har spurgt ind til baggrunden på hesten, så det spørgsmål sætter jeg faktisk pris på. Det lå sådan, at Jurgen Hanke havde 10-12 heste hos Gitte Madsen, og disse besigtigede jeg.”

“Jeg kunne godt lide First Blood, som jeg ved første øjekast prikkede ud. Den havde et godt hoved, og dens far tiltaler mig meget, fortæller Morten Juul.

Jeg så på alle heste, og gik dem igennem en for en. Valget faldt på min første indskydelse, og det var First Blood. Hesten var kørt til på daværende tidspunkt.

Han kunne kun løbe i pasgang den første måned. First Blod begyndte derefter at kunne trave, og hesten har aldrig gjort noget forkert sidenhen.

Han gør altid, hvad han bliver bedt om og levere det ønskede. Han har trænet på uden komplikationer, og som jeg fortalte til dig inden debuten, så var jeg optimistisk inden.

Dertil forstod jeg ikke helt tipperen, men det er heller ikke min opgave.”

“Jeg er optimistisk omkring starten på søndag, da han er rimelig fra start. Jeg tror ikke nogen af disse konkurrenter tager en meter på ham, og så er han sikret en god position undervejs.

Han er meget ukompliceret, og han er ligeglad om han får ryg eller spids. Det bestemmer Birger fuldt ud, men det er klart målt på indsatsen senest bør han være en vinderchance.

Det skal dog bemærkes at flere af de andre heste, har gjort flere starter end ham selv, uddyber Morten Juul overfor Travet.dk torsdag eftermiddag.”

x
Travet.dk

Travet.dk