fbpx
Home > Nyheder > Milepæl nået inden 5-års dagen

Milepæl nået inden 5-års dagen

I morgen fylder Travet.dk fem år. Det er glædeligt at kunne konstatere, at vores travmedie i går rundede 10.000 følgere på vores Facebook side.

Det er her vi deler artikler, stiller spørgsmål, bringer billedmateriale samt vores indslag fra de danske væddeløbsbaner. Det er også her, vores læsere kan komme med input.

Vi er meget ydmyge over, at så mange mennesker, har lyst til at læse vores daglige materiale.

Det er hensigten/målet at udvikle os yderligere i kontinuerligt tempo. I den forbindelse, har vi en færdiglavet auktionsside, som blot venter på, at den nye hjemmeside er klar.

Vi har netop lavet en videomenu i topmenuen på hjemmesiden. Her ligger vores egne videoer,  playliste og et link til vores Facebook videoer.

En playliste der omhandler alt fra Steen Juul, Ole Bender, Bent Svendsen, Pauli Andersen og en lang række andre danske trænere.

Vi har for nylig satset på at lave videomateriale til samtlige danske væddeløb. Et tiltag, vi gerne vil udbygge på sigt, og måske søge samarbejdspartner på.

Her på Travet.dk kender vi vores plads. Vi er hverken verdensmestre til det ene eller andet, men vi knokler på hver eneste dag og hele året rundt, for at dække sporten efter bedste evne.

Det gør vi med de hænder og ressourcer, der er til vores rådighed.

Travet.dk er ingen økonomisk guldgruppe og 2018, var således første gang i sidens historie, at tallene gik i 0. Det har betydet at vi i 2019, har kunne bygge på med tiltag som øget rejseaktiviteter, eksperthjælp til vores tipsvideoer med mere.

Vi er ikke underlagt begrænsninger, og vi bestemmer selv vores redaktionelle materiale. Vi er en enkeltmandsvirksomhed, der forsøger at være konkurrencedygtige på daglig basis.

Siden Travet.dk har som mål at dække stor som lille i Dansk Travsport, og i den forbindelse vil vi også rette en stor tak til alle dem, der sender os materiale på daglig basis, så dette kan muliggøres.

En stor tak til alle jer, som læser med, og har lyst til at læse med.

x
Travet.dk

Travet.dk