fbpx
Home > Nyheder > Langsigtet strategi for udviklingen af børne- og ungdomssporten

Langsigtet strategi for udviklingen af børne- og ungdomssporten

Travet.dk har modtaget følgende skrivelse fra Dansk Hestevæddeløb.

DH Ungdom har i samarbejde med Dansk Hestevæddeløb iværksat udarbejdelsen en langsigtet strategiplan for ponysporten i Danmark.

Sammen med foreningseksperterne DGI har en projektgruppe bestående af repræsentanter fra DH Ungdom netop indledt arbejdet med strategiplanen ’DH Ungdom 2023’. En strategiplan, der skal kortlægge hele ponysporten og skabe en strategisk retning for udviklingen af børne- og ungdomssporten i regi DH Ungdom frem mod 2023. Dansk Hestevæddeløbs direktør, Morten Arnesen, og DH Ungdoms formand, Uwe Bredahl, vil bistå projektgruppen i processen.

Projektgruppen bag DH Ungdom 2023 vil i tilknytning til udformningen af strategien udarbejde materiale, der dækker alt fra licensundervisning til ponyvelfærd, økonomi, forældreroller, samarbejde med væddeløbsbaner osv.

  • Børne- og ungdomssporten er en væsentlig faktor i den fremtidige udvikling af hestevæddeløbssporten og de mange fællesskaber den bygger på. DH Ungdom skal virke som en kompetent og værdifuld samarbejdspartner for de lokale foreninger i deres arbejde med at engagere børn og unge i ponysporten. Samtidig skal DH Ungdom sikre en tryg brobygning til stortravet, siger DH Ungdoms formand, Uwe Bredahl.

Finansieringen af ’DH Ungdom 2023’ er efter ansøgning bevilget af DTGU*, der også har afsat et større beløb til implementering af strategien over de kommende år. Finansiering af implementeringen skal endeligt godkendes af DTGU, når strategiplanen, efter vedtagelse af DH samt DH Ungdoms bestyrelse, forventeligt kan præsenteres medio marts.

*DTGU står for Dansk Trav og Galop Union. DTGU varetager administration af blandt andet udlodningsmidlerne fra Kulturministeriet.

 

Du ville måske også kunne lide
Fantastisk mulighed – Hest & Rytter 5. – 8. marts 2020
Omsætningen ramte 1,3 million
Der skal gøres noget!
x
Travet.dk

Travet.dk