fbpx
Home > Nyheder > Læserhenvendelse – Ponykusk mødte sit idol

Læserhenvendelse – Ponykusk mødte sit idol

Vi driver et travmedie med få hænder, og derfor er vores travmedie ekstra afhængig af læsernes henvendelser, som på denne måde også har større indflydelse på vores materiale, end det er tilfældet andre steder.

Vi er derfor glade for dagens billedmateriale fra Hest & Rytter.

En af sportens unge mennesker, som fik en på opleveren i weekenden, var ponykusk Mads Marloth. Den unge mand, har en stor interesse i dansk travsport, og derfor var det ekstra stort, da han mødte sit idol Jørn Laursen ved Hest og Rytter i weekenden.

Mads Marloth er bosiddende på Fyn og har haft ponylicens på Fyens Væddeløbsbane. I år ligger licensen på Nykøbing Falster, hvor en interessant sæson skal afvikles.

Det er en ung mand, der sidste år blev Fyensmester, og i det daglige har han ponyen Eagle Eye. Mads Marloth tog ponylicens i marts 2019.

Travet.dk fangede her til eftermiddag Jørn Laursen for en kommentar på mødet med Mads Marloth.

“Jeg kender jo godt Mads, og han er en god dreng. Hvis jeg kan glæde sportens unge mennesker, så stiller jeg til enhver tid op, fortæller Jørn Laursen til Travet.dk.

Jeg har et ordsprog der hedder, at vi er hverken lavet af beton eller glas. Hvis jeg kan gøre noget for andre, så synes jeg også man skal gøre det. Jeg havde en god oplevelse sammen med familien, som fik taget et par billeder, afrunder Jørn Laursen.”

Du ville måske også kunne lide
Hvad med travskolerne?
Tager øjeblikkelig konsekvensen
Mere Tarok – Flot gestus
x
Travet.dk

Travet.dk