fbpx
Home > Nyheder > Køb & Salg – Et gennemsnit på næsten to heste om ugen

Køb & Salg – Et gennemsnit på næsten to heste om ugen

Costa Stable ApS har i dag solgt den 6-årige vallak til en hesteejer hos Emma Johansson. Peakster (Maharajah) forlader Danmark med 188.644 kr. og rekord 13.

Emma Johansson er B-Træner på Kalmar, og hesten er solgt via vores gode udenlandske kontakter, som har betydet, at hest nummer 13 nu er formidlet videre i år.

I denne uge er tre heste formidlet videre, og flere kan komme indenfor de næste par dage. Vi har helt konkrete forespørgsler på flere af de udbudte heste, som sælger de kommende dage, skal tage stilling til.

Vores opgave er udelukkende at skabe kontakt mellem sælger og køber. Det er nu, lykkes 13 gange indenfor årets første syv uger. Det er et gennemsnit på næsten to heste om ugen i 2020.

Det er et gennemsnit, vi er meget tilfredse med. Det kræver kontinuerligt nye heste, interesse for disse og en værdiansættelse, som matcher udbuddet/interessen, at skabe kontakt mellem køber og sælger.

Salgsmenuen kan besøges her, og man er altid velkommen til en uformel snak om sin hest. Man kan henvende sig på telefon 4242 9451 eller mail: Ulrik@Travet.dk.

Salgsmenuen kan besøges her.

Du ville måske også kunne lide
Sverige – Salgshest sejrede direkte!
Leder du efter ny hest
Trykvogn sælges
x
Travet.dk

Travet.dk