fbpx
Home > Nyheder > Kan Cassiopeia gøre det igen?

Kan Cassiopeia gøre det igen?

Pia & Maria Andersen opdrættede Cassiopeia (Quaker Jet – Parks Winner) imponerede stort i derbyweekenden for sin træner Nicolaj Andersen.

Der var senest tale om føring hele vejen for Cassiopeia (Quaker Jet), der er storesøster til årets vinder af Dansk Hoppe Derby, Dream Girl.

To af de helt store præstationer i Derbyweekenden stod to af Nicolaj Andersens hopper for. Lørdag vandt Dream Girl Hoppederbyet – og søndag stod Cassiopeia for en toppræstation, da den under stort pres den første kilometer præsterede at vinde i tiden 1:11,4/1600 m.

I et interview med Ekstra Bladet tirsdagen efter derbyweekenden kunne Lunden-træneren fortælle:

– Cassiopeia er ikke så god til at rejse, så det er ikke fedt at give den en tur på fire en halv time i transporten. Der satser vi nok på Jägersro og Halmstad. Det bliver nu ikke lige med det samme, for selv om den vandt en overlegen sejr, så var det noget af en tandudtrækning, siger Charlottenlund-træneren.

I aften gør den 5-årige hoppe så første start efter den imponerende indsats, og valget er faldet på Jægersro. Her gælder det en start i V86-spillet med en førstepræmie på 70.000 skr.

Der er som senest tale om sprint, og forudsætningerne hedder denne gang spor syv. Nicolaj Andersen sidder selv i sulkyen.

Cassiopeia ejes af Jackpot Club, og efter sejren senest fangede Travet.dk Nicolaj Andersen til en kort kommentar på konceptet. En video, der er lagt op direkte fra staldsiden og som kan findes på vores Facebook side.

https://www.facebook.com/Travet.dk/videos/2378541595573558/

x
Travet.dk

Travet.dk