fbpx
Home > Nyheder > Jeanette Hansen i bestyrelsen hos Sweden International Yearling Sale

Jeanette Hansen i bestyrelsen hos Sweden International Yearling Sale

Kredsen bag Panamera Racings Selected Sales auktion går rundt med positive problemstillinger i disse dage. Flere muligheder er i spil, og et spændende samarbejde med folkene bag Wenngarn’s Swedish International Yearling Sales og Åby Mixed Sales auktionerne i Sverige, åbner nu endnu flere muligheder efter at Jeanette Hansen er indtrådt i bestyrelsen der:

”Vi har været glade og stolte over vores auktioner hidtil, men må også indrømme at lave en sådan auktion er et kæmpe arbejde som trækker tænder ud i en i forvejen travl hverdag”, siger Jeanette Hansen.

”Samarbejdet med Wenngarn og i særdeleshed Emmilie Arneng vil ikke kun styrke vores brand og markedsføring, men også give os en partner som er stærk på salg, planlægning og logistik. Men frem for alt deler Emmelie vores syn på behovet for specialauktioner såsom vores Selected Sales”, afslutter Jeanette Hansen.

Egentlig var Panamera Racing mest varme på en Selected Sales auktion i København fredag aften som optakt til Derbyweekenden. Den usikre situation omkring Lunden har dog kastet en skygge over de planer, endelig betyder samarbejdet med Wenngarn, at Selected Sales måske helt ”flager ud” og flytter auktionsteltet til Sverige.

”Vi har mange spændende planer og tror på at markedet kan bære en specialauktion med heste fra allerøverste hylde, desuden leger vi med tanken om at invitere både galop- og ridesporten med i ringen”, siger Jens Glud Hansen fra Panamera Racing.

”Vi havde længe en positiv dialog med Lunden omkring en auktion fredag aften, men besluttede at sætte disse planer i bero efter den seneste tids uro og de driftsmæssige udfordringer, der vil være forbundet med at kombinere trippel-trav med en superauktion og efterfølgende festivitas. Vi har jo så klart hjertet i Dansk travsport og fortsætter dialogen med eksisterende og nye samarbejdspartnere, afslutter Jens Hansen.

Se hele dagens pressemeddelelse her.

Du ville måske også kunne lide
Sverige – Salgshest sejrede direkte!
Spillehjørnet – Eskilstuna og Jægersro er fokus
Stor formiddag for Bo Falsig
x
Travet.dk

Travet.dk