fbpx
Home > Nyheder > Intet derby for Staro Mcmillan

Intet derby for Staro Mcmillan

Der bliver desværre ingen Svensk Derbydeltagelse for Søren Kolberg ejede Staro Mcmillan (Raja Mirchi). Det står klart efter indsatsen her til aften.

Erik Adielsson tog tidligt initiativ og sendte den danskejede traver fremad. Her kunne den svenske topkusk overtage spidsen. De første 500 meter blev afvikles efter 1:11.3.

Det var tydeligt at Erik Adielsson ønskede at dæmpe tempoet efterfølgende, men Staro Mcmillan var særdeles gålysten fremme i spids. Det betød en 1000 meters notering på 1:12.4.

I front åbnede Staro Mcmillan op med to længder, men de øvrige fik bedre fat op mod 1500 meters noteringen, som blev nået i 1:12.7.

Der var ud af næstsidste sving angreb fra Lutfi Kolgjini/Typhoon Face, men denne blev svaret ud i forsøget på at komme ned i banen. Der blev igen kørt stærkt på sidste langside, hvor flere nu forsøgte sig fremad i banen.

Det stod ved opløbets start klart, at kræfterne ikke stod til at kvalificere sig mellem de to første. Staro Mcmillan var fjerde i mål, mens Peter Untersteiner/Roofie sejrede i tiden 1:12.5/2640 m. Auto.

Løbet kan ses her.

x
Travet.dk

Travet.dk