fbpx
Home > Nyheder > Han var på vej til slagteriet!

Han var på vej til slagteriet!

Ready Cash-sønnen Boris Simoni imponerede i sæsondebuten, som blev vundet på en tiltalende facon. I morgen sender Jeppe Juel den Peter Simoni opdrættede vallak til start i Aalborg.

I december måned vendte Boris Simoni efter et års løbspause. Det var anden længerevarende skadespause siden oktober 2016 for den veludseende traver.

“Han var faktisk på vej på slagteriet. Men så manglede min bror Hasse en foldkammerat til en unghest, og så kom Boris derud. Jeg havde egentlig dømt Boris ude, fortalte Jeppe Juel til Dansk Hestevæddeløb i december måned.”

I comebacket blev det til en andenplads, men allerede d. 6. januar var Boris Simoni tilbage på vinderpladsen. Det skete, da Boris Simoni sejrede i Skive med sin træner i sulkyen.

I morgen er Boris Simoni til start i Aalborg, og her er han vindertippet i baneprogrammet.

Moderen var god

Malutka Simoni var en fin væddeløber, der satte rekord 1.14.3 og tjente 175.989 kroner. Hoppen har tre startende afkom, hvor Boris Simoni er den mest vindende med 88.750 kr.

I træning hos Axel Jacobsen finder man talentfulde Eagle Simoni (Panne De Moteur), der som 3-åring satte rekord 15. Den nu 4-årige hingst står noteret for en sejr i karrieren.

På Nykøbing Falster finder man 3-Årige Fikus Simoni (Yarrah Boko) i træning hos Henrik Thomsen. Hesten ejes af KTAS, som også ejede moderen Malutka Simoni i en årrække.

Der er tale om en ustartet vallak.

Malutka Simoni har ligeledes født 5-årige Douscka Simoni (Great Challenger), som har gjort to starter i karrieren. Hesten gik til Norge i 2018.

Du ville måske også kunne lide
Sus på i Aalborg
Sådan gik det på Racing Arena Aalborg
Dusty Shadow – Hurtigste tid rakte ikke
x
Travet.dk

Travet.dk