fbpx
Home > Nyheder > Godt tilfreds med Ghita Nørby

Godt tilfreds med Ghita Nørby

Uddannelsen som væddeløber er påbegyndt for anpartshesten Ghita Nørby, og i går modtog Travet.dk et frisk billede fra træningen.

“Pauli & Kenneth er godt tilfreds med hende., og hun træner godt på. Hun er inde i en læreproces, som forhåbentlig giver os mange gode oplevelser fremadrettet, fortæller Preben Sørensen.”

Mellem jul og nytår går Ghita Nørby i træning hos Axel Jacobsen på Charlottenlund Travbane. Det kunne freelance-medarbejderen Carsten Bundgaard oplyse tilbage den 31. august.

Ideen er skabt på baggrund af et flot stykke arbejde af Preben Sørensen. Hesten Ghita Nørby har allerede givet travsporten langt mere dækning end man på forhånd kunne håbe på.

En dobbelt side opslag i Se & Hør helt fremme på side fire og fem, med syv billederne i reportagen. Billedbladet fulgte op med en stor skrivelse efterfølgende.

Ekstra Bladet har givet hesten Ghita Nørby spalteplads, ligesom hesten indgik i et kort indslag i TV-udsendelsen Jim og Ghita, som blev sendt på landsdækkende TV.

Skuespillerinden Ghita Nørby, har selv gjort et stort arbejde for at udbrede kendskabet til anpartshesten med samme navn.

Ghita Nørby har således været på Charlottenlund Travbane, og ligeledes været i Aalborg for at besigtige hesten Ghita Nørby ved selvsyn. En artikel, som vi også skrev her på Travet.dk.

Historien fra Preben Sørensens mund:

“Historien omkring Ghita Nørby er således, at jeg en sen aften fik ideen om at opkalde dette føl efter Ghita Nørby. Jeg har altid haft stor respekt for hende som skuespiller og som menneske.

Hun har gjort meget for Danmark, og jeg tog derfor chancen og skrev til hende. Jeg fortalte samtidig lidt om travsporten og avl. Der skulle kun gå ganske kort tid, før jeg fik svar på min henvendelse.

Her fik jeg svaret, at det måtte jeg gerne, og kort efter kom en ny mail, hvor Ghita Nørby skrev at hun glæder sig til at se hesten, og hun var stolt over at blive spurgt.

Travet.dk bragte den første artikel om Ghita Nørby tilbage den 21. august 2018, og vi har forsøgt at følge op med jævne mellemrum.

Se den første artikel om Ghita Nørby her.

Ghita Nørby får hest opkaldt efter sig

Du ville måske også kunne lide
Dansk opdræt sejrede i V75
Det er Frank og Prebens fortjeneste det hele
Niky Flax
x
Travet.dk

Travet.dk