fbpx
Home > Indland > Fra Flemming til Bo W

Fra Flemming til Bo W

Bo Westergaard har sagt velkommen til Pia & Maria Andersen opdrættede Cassiopeia (Quaker Jet – Parks Winner). Cassiopeia ejes af Jackpot Club, og onsdag eftermiddag bekræftede Bertel Maigaard trænerskiftet overfor Travet.dk.

Således nåede Cassiopeia at gøre en enkelt start i regi Flemming Jensen.

På egen Facebook side oplyser man.

“Vores fine pige er qua Coronatiderne og den usikre fremtid for de danske travløb og i følge aftale med Flemming Jensen blevet flyttet til Bo Westergaard

Flemming ønsker ikke at krydse grænsen til Sverige og da vi jo kun har hende frem til 13. maj, har vi besluttet at flytte hende til Bo, så hun kan komme ud og strække benene et par gange før vi skal aflevere hende tilbage.

Flemming afleverer hende i super form, så hun er allerede meldt til start på Åby næste torsdag hvor Bjørn Goop skal holde i tømmerne.

Beslutningen blev taget på baggrund af et forslag fra dem der har aktiemajoritet på hele 69% hvorfor der ikke var grundlag for en afstemning.

Vi ved at beslutningen er kontroversiel og at den kan dele vandene, men man skal se det i lyset af at vi har haft nogle lange og dyre måneder med træning og dyrlægebesøg. – derfor ser vi gerne at vi kan få lov til at få et par oplevelser mere med hende, før eventyret slutter.

Vi håber på jeres forståelse og opbakning”

Cassiopeia vandt i 2018 Hoppe Derby Consolation for Nicolaj Andersen.

Du ville måske også kunne lide
Bo Westergaard sletter morgendagens V75 favorit
Lunch-sejr til Bo Westergaard
Danske topchancer til Lunch
x
Travet.dk

Travet.dk