fbpx
Home > Nyheder > Første chancevurderinger til weekenden

Første chancevurderinger til weekenden

Team Mønster er som altid hurtig ved havelågen, når der skal gives kuskekommentarer. På egen Facebook side, har man således i dag udtalt sig om weekendens starter på Charlottenlund.

Skive-træneren starter hele syv egentrænede heste lørdag og søndag.

Lørdag:

2. løb nr. 1 Evita Star
Hun gik et godt prøveløb på 20,0 uden at være tom. Hun er en fin hest, som vi forventer går et godt løb. En 18 tid kan hun. Vi håber som minimum på, at hun får en præmie med hjem i fejlfrit løb.

5. løb nr. 12 Ebony Blåbjerg
Hun trak nitten i sporlodtrækningen. Spor 12 er stort set umuligt på en derbydag samtidig med at de værste imod har gode startspor. Vi øver i at køre i ryg denne gang. Tilfreds med en præmie.

8. løb nr. 12 Can Tab
Står fint til her og snorestart er en fordel for ham. Han er tæt på topform nu og får han det rigtige rygløb, så afslutter han altid rigtig stærkt. Er han fejlfri så må han være en top 3 chance.

10. løb nr 2 No Soup For You
Han har stor fordel af distancen. Han er et styrkefænomen. Jeg tror på , at jeg har feltets stærkeste hest. Jeg kører fremad, når han har fundet rytmen og holder en jævn hård fart hele vejen rundt. Han kan en 16 tid og er vores bedste vinderchance i weekenden.

Søndag:

6. løb nr. 2 Bjarne B P
Han gik et godt løb på Bjerke på dagens distance fra dødens og hvis det lykkedes at komme til spids, så vil han sælge sig dyrt trods gode modstandere. Viste topform i sidste start og er en farlig outsider.

8. løb nr. 9 Rocky P H
Har desværre fået et dårligt startspor, så det kræver max løbsheld og fuld fart på hele vejen, hvis vi skal have en præmie med hjem.

11. løb nr. 7 Denimcowboy
Som 9. vælger var jeg meget tilfreds med at kunne få spor 7. Han er klart bedst med 1. række og er hurtigt ude. Jeg kører til fra start for at ramme et løb fremme i feltet i inderbanen og håber på, at der bliver tempo på løbet. Det er vores chance for at få en præmie med hjem i dette års Derby.

Frem mod weekenden kan alle kuske og trænerkommentarer findes på dette link.

Trænerkommentar – Fast Track

x
Travet.dk

Travet.dk