fbpx
Home > Nyheder > ENERGY MIX – omdøbt efter dens foder

ENERGY MIX – omdøbt efter dens foder

Navnet er ENERGY MIX (Broad Bahn), og den 3-årige hoppe starter næste gang i Jydsk 3-årings Hoppe Grand Prix, hvor Kasper K. Andersen sidder i sulkyen.

I det daglige trænes hoppen i Billund af Jimmy Møller Jensen, men hvad er egentlig årsagen til det lidt særprægede navn. Det spurgte vi Rikke Grøn om, der til dagligt er ansat hos Natural Brande.

“Hesten blev købt efter auktionen i Aalborg 2017 fra opdrætter Kresten Andreasen. Køberen og ejeren er Natural Brande A/S (min arbejdsgiver), og siden hen er hesten lejet ud til Stald Natural (Peter Olesen/Jimmy M. Jensen).

Hesten blev omdøbt til ENERGY MIX – det hedder det foder som hesten får til dagligt (AVEVE Energy Mix).

Moderen Ragna Opal tjente næsten 1 mil. kr. og vandt Kriterie-Derby samt DM for 5-årige hopper. Hoppen blev i det meste af karrieren kørt af Kasper K. Andersen.

Kasper har kørt Energy Mix to gange – blev 3er. med hende i Grand Circle og skal ligeledes køre hende i Jysk 3 års hoppegrandprix på søndag.

Energy Mix var ikke med i prøverne, da hun ikke var helt frisk efter sidste start i Odense – men meldes nu i sit livs form med gode chancer trods startspor 11.

Hun har startet seks gange i karrieren og tjent kr. 71.000 dkr, fortæller Rikke Grøn onsdag eftermiddag.

x
Travet.dk

Travet.dk