fbpx
Home > Indland >  Ekstra Bladet og Travet.dk i samarbejde

 Ekstra Bladet og Travet.dk i samarbejde

Den kommende lørdag afholdes Hestesportens Galla, og i den forbindelse er der indgået en aftale mellem Ekstra Bladet og Travet.dk.

I flere år har der været en gensidig respekt mellem de to medier, og en forståelse for at begge medie forsøger at lave dække sporten på hver deres præmisser.

Travet.dk var forleden repræsenteret på Charlottenlund Travbane, og kunne dermed levere et enkelt billede fra stalden hos Jeppe Juel. Det skete da Ekstra Bladets Danny E P havde sejret, og dette billede blev sendt til Ekstra Bladet efterfølgende.

Samarbejdet gælder også den anden vej, og således stod Ekstra Bladets repræsentanter klar til at ”redde” streamingen fra Derbyauktionen i 2018, hvor det hele væltede få minutter før selve auktionen.

Det er ligledes blevet til en fælles tur til Billund, hvor Sprintermesteren blev dækket.

Ekstra Bladet er lørdag på plads ved gallaen, og i den forbindelse er der indgået aftale om, at Travet.dk kan låne dette materiale. Travet.dk linker selvfølgelig til Ekstra Bladets dækning ligeledes.

Et godt samarbejde blandt de danske medier er for os meget vigtigt. Vi er særdeles glade over at kunne løse problemstillingen med manglende hænder på denne måde, så vi også kan dække Hestesportens Galla på en optimal måde.

Du ville måske også kunne lide
Fin medieomtale af gallaen
Galla – Sådan gik det (Billedmateriale)
Preben Kjærsgaard i Hall Of Fame
x
Travet.dk

Travet.dk