fbpx
Home > Nyheder > Dansk opdrættersejr i Sverige

Dansk opdrættersejr i Sverige

Af - KM FOTO

Stutteri & Kennel Peak I/S opdrættede Easy Peak (Super Photo Kosmos), har netop vundet på Mantorp. Det skete i selskab André Eklundh, som kørte den 4-årige hoppe til karrierens første sejr.

Easy Peak trænes af Lunden-amatøren Aki Elo, som kunne se Easy Peak sejre i tiden 1:19,3/2140m.  Der var 25.000 SEK for dagens præstation.

Hoppen ejes af Stald Giga.

Stutteri PEAK blev etableret i 2001, og har en beliggenhed i Ringsted. Manden bag Stutteri Peak hedder Peter Stenå, som i det daglige er ansat i DTC.

Hos Dansk Travsports Centralforbund sidder Peter Stenå, som avlsansvarlig. De fleste travfolk har på en eller anden måde stiftet bekendtskab med Peter Stenå.

Det samme kan siges om sportens nyuddannede kuske og ryttere. Peter Stenå er ligeledes censor ved de årlige licensprøver rundt om på landets væddeløbsbaner.

På stutteriets hjemmeside fremgår det, at Peak-heste har startet i 31 finaler i årgangsløb i Danmark og Sverige. I oktober måned erhvervede stutteriet sig en ny følhoppe i Shannon Broline (Quite Easy US.

Måneden forinden kunne stutteriet melde alt udsolgt. De sidste to åringer blev solgt på ASVTs Kriterieauktion. Her blev Peak C R Seven solgt for 70.000 skr., mens Peak’N Roll blev for 300.000 skr.

Se dagens sejr til Easy Peak her.

Du ville måske også kunne lide
Thunder Peak til Thomas Uhrberg
x
Travet.dk

Travet.dk