fbpx
Home > Indland > Dansk Hestevæddeløb: Vi må vise samfundssind

Dansk Hestevæddeløb: Vi må vise samfundssind

Travet.dk har netop modtaget denne skrivelse fra Dansk Hestevæddeløb.

Dansk Hestevæddeløb opfordrer i denne hilsen den samlede danske hestevæddeløbssport til at stå sammen om at udvise ansvarlighed i en kritisk corona-tid.

Trav- og galopsporten begejstrer tusindvis af hestevæddeløbselskende danskere. Ikke bare på grund af de naturligt indbyggede spændingskurver, men i lige så høj grad på grund af sportens helt unikke kultur bygget op omkring tætte fællesskaber.

Nu er sporten, sammen med resten af Danmark, sat i venteposition for en stund. Det medfører forståeligt mange frustrationer hos alle sportens aktører. I denne svære tid er det ekstra vigtigt, vi alle husker hinanden på, at denne fantastiske sport bygger på værdier som ansvarlighed og samfundsbidrag.

Corona-pandemien har store konsekvenser for den danske trav- og galopsport, men langt større konsekvenser for kritiske funktioner i det danske sundhedsvæsen, der under det nuværende smittepres er i fare for at bryde sammen.

Regeringen bruger hundredvis af milliarder på at begrænse smittespredningen, fordi resultatet ellers kan blive, at alvorligt syge mennesker ikke kan få den påkrævede behandling. Set i det lys virker vigtigheden af hestevæddeløb pludselig ikke så stor. Hverken når det gælder afviklingen af løb i Danmark eller deltagelse i udlandet.

Vi skal tænke på det lange perspektiv og være bevidste om sportens og hinandens fremtid.

Derfor denne klare opfordring:

Lad os rykke helt tæt sammen om at vise samfundssind og dermed bistå myndighederne i at få kontrol over situationen. Undlad enhver deltagelse i udenlandske løb og støt op om de aktive, der udviser ansvarlighed ved at følge regeringens anvisninger.

Dansk Hestevæddeløb

Du ville måske også kunne lide
Konsekvenserne bliver yderligere synlige
Få svar på dine corona-spørgsmål
Løbsaflysninger forlænget med 14 dage
x
Travet.dk

Travet.dk